Vbet logo

Vbet nieuwe sponsor AS Monaco

Bookmaker Vbet is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de Franse Ligue 1 voetbalclub AS Monaco. De overeenkomst heeft betrekking op de seizoenen 2020-2021 en 2021-2022. Voor beide seizoenen zal Vbet zich profileren als de officiële bookmaker van de voetbalclub uit Monaco.

Vbet zal ook zichtbaar zijn met het logo van de bookmaker op de shorts van de spelers van "Les Rouge et Blanc".

"We zijn trots op deze langdurige samenwerkingsovereenkomst met AS Monaco, die een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Vbet markeert", aldus Vbet-oprichter en CEO Vigen Badalyan. Oleg Petrov, CEO van AS Monaco, over de deal: “We zijn erg blij om dit partnerschap tot stand te brengen met Vbet, een zeer dynamische en essentiële speler in zijn sector."

"AS Monaco en Vbet zijn verbonden door een gemeenschappelijke interesse en passie in voetbal, maar ook door dezelfde geest van avontuur, innovatie en een sterk verlangen om zichzelf te vestigen in zeer competitieve markten."

De Franse Ligue 1 begon het afgelopen weekend weer, bijna zes maanden nadat het Franse profvoetbal met een onmiddellijke stopzetting te maken kreeg op last van de Franse regering.

Dit seizoen ondergaat de Ligue 1 een imago make-over. Uber Eats, het Amerikaanse online bestel- en bezorgplatform voor levensmiddelen, is de nieuwe titelsponsor van de competitie. Een overeenkomst welke door de Franse voetbalbond (FFF) werd omschreven als grootste sponsorverbintenis van het Franse voetbal ooit.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares