Vbet logo

Vbet nieuwe sponsor AS Monaco

Bookmaker Vbet is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de Franse Ligue 1 voetbalclub AS Monaco. De overeenkomst heeft betrekking op de seizoenen 2020-2021 en 2021-2022.

Voor beide seizoenen zal Vbet zich profileren als de officiële bookmaker van de voetbalclub uit Monaco. Vbet zal ook zichtbaar zijn met het logo van de bookmaker op de shorts van de spelers van "Les Rouge et Blanc".

"We zijn trots op deze langdurige samenwerkingsovereenkomst met AS Monaco, die een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Vbet markeert", aldus Vbet-oprichter en CEO Vigen Badalyan. Oleg Petrov, CEO van AS Monaco, over de deal: “We zijn erg blij om dit partnerschap tot stand te brengen met Vbet, een zeer dynamische en essentiële speler in zijn sector."

"AS Monaco en Vbet zijn verbonden door een gemeenschappelijke interesse en passie in voetbal, maar ook door dezelfde geest van avontuur, innovatie en een sterk verlangen om zichzelf te vestigen in zeer competitieve markten."

De Franse Ligue 1 begon het afgelopen weekend weer, bijna zes maanden nadat het Franse profvoetbal met een onmiddellijke stopzetting te maken kreeg op last van de Franse regering.

Dit seizoen ondergaat de Ligue 1 een imago make-over. Uber Eats, het Amerikaanse online bestel- en bezorgplatform voor levensmiddelen, is de nieuwe titelsponsor van de competitie. Een overeenkomst welke door de Franse voetbalbond (FFF) werd omschreven als grootste sponsorverbintenis van het Franse voetbal ooit.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account