Filiaal van William Hill

William Hill sponsort Scottish Cup

De Britse bookmaker William Hill heeft aangekondigd dat het een driejarig contract heeft getekend met de Schotse voetbalbond voor de sponsoring van het Schotse bekertoernooi (Scottish Cup).

William Hill heeft meer dan 300 wedkantoren in Schotland en een totaal van 2.364 in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Dankzij de zeven-cijferige overeenkomst zal het jaarlijkse bekertoernooi van Schotland worden omgedoopt tot de William Hill Scottish Cup. "Het lijkt passend voor de grootste bookmaker in Schotland om onze naam te verbinden aan het oudste bekertoernooi in de wereld van het voetbal. We beschouwen het dan ook als een eer om onze naam te verbinden aan de Scottish Cup", zegt Gareth Davis, voorzitter voor William Hill.

William Hill fungeert reeds als officiële wedpartner van de Schotse Premier League en verklaarde dat deze nieuwe deal de online, mobiele en retailproducten voor de Schotse voetbalfans verder zal uitbreiden.

"We zijn er trots op om een toonaangevend merk als William Hill te kunnen verbinden aan de Scottish Cup voor de komende drie seizoenen. De nieuwe 2011/12 William Hill Scottish Cup begint in slechts al over een paar weken tijd en met de nieuwe sponsor, kunnen we uit kijken naar een nieuw spannend seizoen", aldus Stewart Regan, Chief Executive Officer van de Schotse voetbalbond.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account