Filiaal van William Hill

William Hill sponsort Scottish Cup

De Britse bookmaker William Hill heeft aangekondigd dat het een driejarig contract heeft getekend met de Schotse voetbalbond voor de sponsoring van het Schotse bekertoernooi (Scottish Cup). William Hill heeft meer dan 300 wedkantoren in Schotland en een totaal van 2.364 in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Dankzij de zeven-cijferige overeenkomst zal het jaarlijkse bekertoernooi van Schotland worden omgedoopt tot de William Hill Scottish Cup. "Het lijkt passend voor de grootste bookmaker in Schotland om onze naam te verbinden aan het oudste bekertoernooi in de wereld van het voetbal. We beschouwen het dan ook als een eer om onze naam te verbinden aan de Scottish Cup", zegt Gareth Davis, voorzitter voor William Hill.

William Hill fungeert reeds als officiële wedpartner van de Schotse Premier League en verklaarde dat deze nieuwe deal de online, mobiele en retailproducten voor de Schotse voetbalfans verder zal uitbreiden.

"We zijn er trots op om een toonaangevend merk als William Hill te kunnen verbinden aan de Scottish Cup voor de komende drie seizoenen. De nieuwe 2011/12 William Hill Scottish Cup begint in slechts al over een paar weken tijd en met de nieuwe sponsor, kunnen we uit kijken naar een nieuw spannend seizoen", aldus Stewart Regan, Chief Executive Officer van de Schotse voetbalbond.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares