unibet-app

Unibet App voor Android en iOS

Unibet heeft meerdere apps die je kunt downloaden, waaronder de Unibet Sports App. De naam zegt het in feite al: via deze app kun je gemakkelijk met je smartphone of tablet op sportwedstrijden wedden. Het aantal spelers dat inzet via zijn of haar mobiel is enorm groeiende de laatste jaren.

De verwachting is dat er uiteindelijk meer spelers zullen zijn die met hun mobiel een weddenschap plaatsen dan via de computer of laptop. Een online bookmaker als Unibet, die we toch wel kunnen bestempelen als één van de grotere in Nederland, kan op dit vlak natuurlijk niet achterblijven. Gelukkig doen ze dat ook niet want Unibet heeft zelfs drie verschillende apps: de Unibet Casino app, de Unibet Poker app en de Unibet Sports App.

Unibet Sports App

De Unibet Sports app is een must download voor iedereen die graag gokt op sportwedstrijden of evenementen. Het mooie aan de app van Unibet is dat er gewed kan worden op een groot aanbod van sporten. Het gehele sportsbook van het Unibet is met deze app binnen je handbereik.

Wedden via je mobiel?

Download de snelle en veilige Unibet app voor iOS om gemakkelijk in te zetten via je mobiele telefoon.

Download Unibet App (iOS)

Naast het gehele aanbod profiteer je ook natuurlijk ook van de aantrekkelijke odds die Unibet haar gebruikers te bieden heeft. Dat maakt het nog aantrekkelijker om online te spelen bij Unibet. Via de app kan er onder meer gewed worden op; voetbal uit de grootste competities van dit moment, de grootste tennistoernooien (waaronder de Grand Slams) en de grootste dartstoernooien (Premier League Darts en Grand Slam of Darts). Ook bekijk je eenvoudig livestreams van wedstrijden uit de Amerikaanse sportcompetities (NBA, NFL en NHL).

Als sportliefhebber moet je deze app eigenlijk verplicht installeren op je telefoon. Zo mis je niets meer en kun je altijd wedden op allerlei sporten wanneer je maar wilt. Dankzij de app word je goed op de hoogte gehouden van alles omtrent je favoriete sporten en favoriete teams.

Unibet is in het bezit van een goklicentie, uitgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa). Deze instantie controleert alle vergunninghouders geregeld en uitvoerig. Dit doen zij om spelers te beschermen. Doordat de Ksa streng controleert, krijgt niet zo maar iedere aanbieder een goklicentie. Er moet worden voldaan aan eisen omtrent veiligheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid.

Dankzij de Ksa weet je zeker dat iedere legale bookmaker 100% betrouwbaar is. Ook de bookmaker apps worden namelijk gecontroleerd door de Ksa. De Unibet app in Nederland is hier geen uitzondering op.

Met deze wetenschap kun je met een gerust hart mobiel wedden via de Unibet Sports App. De app kan in Nederland voor zowel iOS als Android toestellen worden gedownload.

Unibet Sports App iOS

Eén van de platformen waar de Unibet Sports app beschikbaar voor, is het iOS besturingssysteem. Dit besturingssysteem is ontwikkeld door Apple en wordt gebruikt op de iPhone, de iPad en de iPod. Wil je de Unibet app downloaden voor een toestel dat iOS gebruikt, dan doe je dit via de Apple Play Store. Hier worden alleen apps toegelaten die als veilig en betrouwbaar worden beschouwd.

Unibet Sports App Android

Naast iOS kun je de Unibet Sports App ook downloaden voor Android toestellen. Net als iOS is Android een besturingssysteem voor smartphones. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Geschat wordt dat er wereldwijd meer dan 900 miljoen gebruikers zijn. De kans is groot dat ook jouw smartphone voorzien is van Android als operating system.

Wil je via de Unibet Sports app gokken op sportwedstrijden, dan kun je dit doen door de app te downloaden via de Google Play Store. Alle apps die je hier kunt downloaden worden getest op virussen en op betrouwbaarheid. Bovendien is de app vooraf uitvoerig bekeken door de Ksa. Ook met een Android toestel kun je dus met een gerust hart inzetten via de Unibet app.

Unibet Sports App download en installeren

Het mooie aan de Unibet Sports app is dat downloaden een fluitje van een cent is. Zoals gezegd kun je de app downloaden via respectievelijk de Apple Play Store en de Google Play Store. Gebruik de zoekfuncties van deze beide stores om de app op te zoeken. Klik op downloaden en binnen enkele seconden staat de app op je telefoon. Het installeren op je telefoon is de volgende stap. Dit gaat over het algemeen automatisch nadat je de app gedownload hebt. Het kan zijn dat je enkele toestemmingen moet geven voordat de app geïnstalleerd en gebruikt kan worden. Dit is niet anders dan wat je ook bij andere apps moet doen.

Waarom de Unibet App gebruiken?

Er zijn meerdere redenen waarom de Unibet app download en installatie de moeite waard is. Ten eerste heb je op deze manier het gehele sportsbook van Unibet in je broekzak. Als je even tussendoor wilt wedden, dan kan dat gewoon. Bovendien kun je wedden waar en wanneer jij dat wilt. Thuis op de bank, maar ook onderweg. Zodra je een internetverbinding hebt, kun je inzetten op de wedstrijd naar je keuze.

Stel de live notificaties in en je mist niets meer. Van doelpunten tot interessante bets die aansluiten op jouw interesses, je bepaalt zelf waarvoor je een notificatie wilt krijgen.

Zoals bekend kun je bij Unibet wedden op een groot aanbod van sportwedstrijden. Maar er is meer. Zo zijn er diverse livestreams die je kunt kijken via de Unibet Sports app. Livestreams van voetbalwedstrijden uit de grotere competities, waaronder de Spaanse Primera Division en de Duitse Bundesliga. Ook grote tennistoernooien, waaronder de vier Grand Slams, worden via de app gelivestreamd.

Het aanbod, de flexibiliteit en de livestreams maken van de Unibet app een aanrader voor iedere sportliefhebber. Ben je nieuw in de wereld van sportweddenschappen? Of had je vroeger een account bij Unibet en wil je deze weer activeren? Download de Unibet app voor sportweddenschappen en registreer je als nieuwe speler om van een speciale stortingsbonus te profiteren.

Wedden via je mobiel?

Download de snelle en veilige Unibet app voor iOS om gemakkelijk in te zetten via je mobiele telefoon.

Download Unibet App (iOS)

Claim een Free Bet

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account