Bwin

Aandeelhouders positief over fusieplannen Bwin en PartyGaming

Aandeelhouders van de online gaming bedrijven Bwin Interactive Entertainment AG en PartyGaming hebben afgelopen vrijdag tijdens een speciale aandeelhoudersvergadering positief ingestemd met de fusieplannen van beide bedrijven.

Eind juli hadden beide bedrijven al aangekondigd intern overeenstemming te hebben bereikt over de fusieplannen om zo s'werelds grootste online gaming aanbieder te worden met een geschatte jaaromzet in 2013 van ongeveer €55 miljoen. De waarde van de fusie bedraagt ongeveer €2.41 miljard.

De nieuwe moedermaatschappij zal beide bedrijven wereldwijd in de markt blijven zetten vanuit Gibraltar onder de naam Bwin.Party Digital Entertainment plc waarbij de huidige Bwin aandeelhouders recht hebben op 51.7 procent aandeel en PartyGaming aandeelhouders krijgen 48.3 procent aandeel in het nieuwe bedrijf.

De aandelen van Bwin.Party Digital Entertainment plc zullen genoteerd zijn aan de London Stock Exchange en het bedrijf zal geleid worden door de twee huidige CEO's, Jim Ryan (PartyGaming) en Norbert Teufelberger (Bwin).

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares