Bwin

Aandeelhouders positief over fusieplannen Bwin en PartyGaming

Aandeelhouders van de online gaming bedrijven Bwin Interactive Entertainment AG en PartyGaming hebben afgelopen vrijdag tijdens een speciale aandeelhoudersvergadering positief ingestemd met de fusieplannen van beide bedrijven.

Eind juli hadden beide bedrijven al aangekondigd intern overeenstemming te hebben bereikt over de fusieplannen om zo s'werelds grootste online gaming aanbieder te worden met een geschatte jaaromzet in 2013 van ongeveer €55 miljoen. De waarde van de fusie bedraagt ongeveer €2.41 miljard.

De nieuwe moedermaatschappij zal beide bedrijven wereldwijd in de markt blijven zetten vanuit Gibraltar onder de naam Bwin.Party Digital Entertainment plc waarbij de huidige Bwin aandeelhouders recht hebben op 51.7 procent aandeel en PartyGaming aandeelhouders krijgen 48.3 procent aandeel in het nieuwe bedrijf.

De aandelen van Bwin.Party Digital Entertainment plc zullen genoteerd zijn aan de London Stock Exchange en het bedrijf zal geleid worden door de twee huidige CEO's, Jim Ryan (PartyGaming) en Norbert Teufelberger (Bwin).

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares