Bwin

Aandeelhouders positief over fusieplannen Bwin en PartyGaming

Aandeelhouders van de online gaming bedrijven Bwin Interactive Entertainment AG en PartyGaming hebben afgelopen vrijdag tijdens een speciale aandeelhoudersvergadering positief ingestemd met de fusieplannen van beide bedrijven.

Eind juli hadden beide bedrijven al aangekondigd intern overeenstemming te hebben bereikt over de fusieplannen om zo s'werelds grootste online gaming aanbieder te worden met een geschatte jaaromzet in 2013 van ongeveer €55 miljoen. De waarde van de fusie bedraagt ongeveer €2.41 miljard.

De nieuwe moedermaatschappij zal beide bedrijven wereldwijd in de markt blijven zetten vanuit Gibraltar onder de naam Bwin.Party Digital Entertainment plc waarbij de huidige Bwin aandeelhouders recht hebben op 51.7 procent aandeel en PartyGaming aandeelhouders krijgen 48.3 procent aandeel in het nieuwe bedrijf.

De aandelen van Bwin.Party Digital Entertainment plc zullen genoteerd zijn aan de London Stock Exchange en het bedrijf zal geleid worden door de twee huidige CEO's, Jim Ryan (PartyGaming) en Norbert Teufelberger (Bwin).

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
711 presentatie Telstar
Unibet Zero Mission
Meer nieuws
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account