Betclic logo

Betclic sluit Nederlandse accounts

Online bookmaker Betclic heeft besloten te stoppen met al haar activiteiten op de Nederlandse markt. Dit zal betekenen dat alle Nederlandse spelersaccounts gesloten zullen worden. Het besluit is genomen naar aanleiding van de Wet Kansspelen of Afstand.

Vanaf 1 oktober mogen alleen nog partijen met een Nederlandse kansspelvergunning, afgegeven door de Kansspelautoriteit (KSA), actief zijn op de Nederlandse markt. Partijen die niet beschikken over een geldige vergunning riskeren een boete. Bookmaker Betfair ging al eerder over tot een zelfde besluit.

Of Betclic zich bij de KSA heeft aangemeld voor een Nederlandse kansspelvergunning en of zij deze ook zullen krijgen is bij ons momenteel niet bekend.

De activiteiten van Betclic bestaan uit het aanbieden van online sportweddenschappen en online kansspelen. Het bedrijf achter BetClic, Mangas Gaming, is blijft wel actief in andere Europese markten met licenties in Frankrijk, Portugal, Italië, Zweden en Polen.

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares