Betclic logo

Betclic sluit Nederlandse accounts

Online bookmaker Betclic heeft besloten te stoppen met al haar activiteiten op de Nederlandse markt. Dit zal betekenen dat alle Nederlandse spelersaccounts gesloten zullen worden. Het besluit is genomen naar aanleiding van de Wet Kansspelen of Afstand.

Vanaf 1 oktober mogen alleen nog partijen met een Nederlandse kansspelvergunning, afgegeven door de Kansspelautoriteit (KSA), actief zijn op de Nederlandse markt. Partijen die niet beschikken over een geldige vergunning riskeren een boete. Bookmaker Betfair ging al eerder over tot een zelfde besluit.

Of Betclic zich bij de KSA heeft aangemeld voor een Nederlandse kansspelvergunning en of zij deze ook zullen krijgen is bij ons momenteel niet bekend.

De activiteiten van Betclic bestaan uit het aanbieden van online sportweddenschappen en online kansspelen. Het bedrijf achter BetClic, Mangas Gaming, is blijft wel actief in andere Europese markten met licenties in Frankrijk, Portugal, Italië, Zweden en Polen.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares