Betsson logo

Betsson rondt overname Betsafe af

Het Zweedse online gaming bedrijf Betsson AB heeft de overname van Betsafe, na de ontvangst van de wettelijke goedkeuringen, zo goed als afgerond. De overnameprijs kan oplopen tot €60 miljoen.

Gevestigd in Malta, met als belangrijkste activiteit aanbieden van online casino, poker en sportweddenschappen wist de Scandinavische overname kandidaat Betsafe in 2010 de inkomsten met 119 procent te verhogen naar €25,9 miljoen. Betsafe heeft 148 medewerkers en 84.000 echt-geld spelers uit voornamelijk de Scandinavische landen.

"Deze overname zal onze groei voeden", aldus Pontus Lindwall, Chief Executive Officer voor het in Stockholm gevestigde Betsson. "We versterken onze positie in de Scandinavische markt, alsmede onze organisatie bij het samenvoegen van twee winstgevende bedrijven, die beide bewezen hebben het vermogen om marktaandeel te winnen in een sterk concurrerende marktomgeving.

"Twee sterke bedrijven met een gemeenschappelijke achtergrond zijn nu verbonden met als doel van het verder ontwikkelen van het bedrijf en uiteindelijk één van de grootste aanbieders van online kansspelen te worden in de markt."

Laatste Nieuws

april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
maart 22, 2022
1xBet FC Barcelona
Nieuws Redactie

FC Barcelona behoudt sponsordeal met 1xBet

FC Barcelona is niet van plan om online bookmaker 1xBet te laten vallen als één van de hoofdsponsors van de club. Dit ondanks de geruchten over Russische banden van het Cypriotische wedkantoor.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares