Betsson logo

Betsson rondt overname Betsafe af

Het Zweedse online gaming bedrijf Betsson AB heeft de overname van Betsafe, na de ontvangst van de wettelijke goedkeuringen, zo goed als afgerond. De overnameprijs kan oplopen tot € 60 miljoen.

Gevestigd in Malta, met als belangrijkste activiteit aanbieden van online casino, poker en sportweddenschappen wist de Scandinavische overname kandidaat Betsafe in 2010 de inkomsten met 119 procent te verhogen naar € 25,9 miljoen. Betsafe heeft 148 medewerkers en 84.000 echt-geld spelers uit voornamelijk de Scandinavische landen.

"Deze overname zal onze groei voeden", aldus Pontus Lindwall, Chief Executive Officer voor het in Stockholm gevestigde Betsson. "We versterken onze positie in de Scandinavische markt, alsmede onze organisatie bij het samenvoegen van twee winstgevende bedrijven, die beide bewezen hebben het vermogen om marktaandeel te winnen in een sterk concurrerende marktomgeving.

"Twee sterke bedrijven met een gemeenschappelijke achtergrond zijn nu verbonden met als doel van het verder ontwikkelen van het bedrijf en uiteindelijk één van de grootste aanbieders van online kansspelen te worden in de markt."

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Betsson logo
Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account