Inloggen
x
of
x
x
Registreren
x
of

De Betsson AB Group is een Zweeds gokbedrijf dat genoteerd staat aan de OMX Nordic Stock Exchange in Stockholm. Met meer dan 40 jaar ervaring in het aanbieden van weddenschappen mag Betsson gerust een specialist genoemd worden. Het bedrijf opereert onder een vergunning van de Autoriteit voor loterijen en kansspelen in Malta.

Betsson biedt een breed assortiment van sportweddenschappen, betting exchange, poker en casinospellen. In het bijzonder voor degenen die net beginnen met het afsluiten van online weddenschappen speelt de gebruikersvriendelijkheid een belangrijke rol. Op de website van Betsson wordt alles duidelijk uitgelegd en kunnen spelers vaak direct overgaan tot actie. Men mikt voornamelijk op de Scandinavische klant, maar dat mag spelers uit andere landen niet afschrikken om van het aanbod van weddenschappen te profiteren.

Direct naar de website van Betsson

WEDDENSCHAPPEN
Het sportsbook gedeelte biedt een breed scala van weddenschappen, zowel in sport als entertainment. Alle belangrijke sporten zijn vertegenwoordigd. Het Betting Exchange gedeelte van Betsson is wellicht het meest interessante onderdeel van de website. Betting exchange is het uitwisselen van weddenschappen tussen twee of meer partijen met tegengestelde standpunten. Hier geldt hetzelfde principe als een marktplaats, vergelijkbaar met een beurs, maar dan voor weddenschappen. Dit systeem van voetbalweddenschappen afsluiten biedt spelers betere prijzen en tevens de mogelijkheid om geen weddenschap af te sluiten indien de gewenste quote niet wordt aangeboden. Dankzij het betting exchange kunnen spelers met verschillende uitgangspunten tegen elkaar opbieden over de uiteindelijke uitslag van een sportwedstrijd. Dit is waar de echte actie plaatsvindt voor zowel de beginners als de gevorderden. In het menu onder "Speluitleg" kun je meer lezen over betting exchange.

INZET
De minimum inzet bij Betsson is €0,10.

STORTINGEN
Spelers kunnen geld storten op hun rekening middels een creditcard (Visa, Euro / Mastercard), NETeller, EntroPay VISA card, Skrill, ClickandBuy, Click2Pay Speedcard, paysafecard, cheque of door een bankoverschrijving. Het minimum bedrag voor alle stortingen bedraagt €10.

BETALINGEN
Spelers kunnen op elk gewenst moment het tegoed van hun rekening laten overschrijven naar hun persoonlijke bankrekening. Het minimum bedrag voor een overschrijving is €20. Als alternatief kunnen spelers gebruik maken van ClickandBuy of Click2Pay.

CUSTOMER SERVICE
Contact opnemen met de Betsson klantenservice kan via de telefoon (24 / 7), live chat of e-mail. De klantenservice is altijd bereid om je vragen serieus te nemen en te beantwoorden.

BONUSSEN
Betsson geeft alle nieuwe cliënten voor het sportsbook gedeelte (dus ook de Betting Exchange) na opening van een account een 100% bonus tot maximaal €55 bovenop je eerste storting. Na je eerste storting ga je naar "Mijn Account"> "Beschikbare/active bonussen" om je bonus te claimen. Lees wel even de algemene voorwaarden over deze bonus.

CONCLUSIE
Betsson biedt zeker iets extra’s naast het gebruikelijke aanbod van sportweddenschappen en dan in het bijzonder het Betting Exchange gedeelte. Dit alles in een gemakkelijk te navigeren website. De professionaliteit is duidelijk zichtbaar en hoewel je misschien niet de Scandinavische speculant bent waarop de site in eerste instantie op richt kun je op de website van Betsson prima terecht voor het afsluiten van je online voetbalweddenschappen.

Direct naar de website van Betsson

Betsson