Betsson homepage

Betsson

  • Match header module: Select

Per 1 oktober 2021 is het niet langer toegestaan om als Nederlander te spelen bij Betsson indien je ook woonachtig in Nederland bent. Deze bookmaker heeft namelijk (nog) geen vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa). Wij weten op dit moment niet of Betsson plannen heeft om een vergunning voor de Nederlandse markt aan te vragen.

De Betsson AB Group is een Zweeds gokbedrijf dat genoteerd staat aan de OMX Nordic Stock Exchange in Stockholm. Met meer dan 40 jaar ervaring in het aanbieden van weddenschappen mag Betsson gerust een specialist genoemd worden. Het bedrijf opereert onder een vergunning van de Malta Gaming Authority en UK Gambling Commission.

Betsson biedt een breed assortiment van sportweddenschappen, betting exchange, poker en casinospellen. In het bijzonder voor degenen die net beginnen met het afsluiten van online weddenschappen speelt de gebruikersvriendelijkheid een belangrijke rol.

Weddenschappen

Het sportsbook gedeelte biedt een breed scala van weddenschappen, zowel in sport als entertainment. Alle belangrijke sporten zijn vertegenwoordigd. Het Betting Exchange gedeelte van Betsson is wellicht het meest interessante onderdeel van de website. Betting exchange is het uitwisselen van weddenschappen tussen twee of meer partijen met tegengestelde standpunten. Hier geldt hetzelfde principe als een marktplaats, vergelijkbaar met een beurs, maar dan voor weddenschappen.

Dit systeem van voetbalweddenschappen afsluiten biedt spelers betere prijzen en tevens de mogelijkheid om geen weddenschap af te sluiten indien de gewenste quote niet wordt aangeboden. Dankzij het betting exchange kunnen spelers met verschillende uitgangspunten tegen elkaar opbieden over de uiteindelijke uitslag van een sportwedstrijd. Dit is waar de echte actie plaatsvindt voor zowel de beginners als de gevorderden.

Inzet

De minimum inzet bij Betsson is € 0,10.

Stortingen

Spelers kunnen geld storten op hun rekening middels een creditcard (Visa/Mastercard), Neteller, Skrill, Trustly, Paysafecard, Sofort of een bankoverschrijving. Het minimumbedrag voor alle stortingen bedraagt € 10.

Betsson Uitbetalingen

Spelers kunnen op elk gewenst moment het tegoed van hun rekening laten overschrijven naar hun persoonlijke bankrekening. Het minimum bedrag voor een overschrijving is €20. Als alternatief kunnen spelers gebruik maken van ClickandBuy of Click2Pay.

Klantenservice

Contact opnemen met de Betsson klantenservice kan via de telefoon (24/7), live chat of e-mail. De klantenservice is altijd bereid om je vragen serieus te nemen en te beantwoorden.

Betsson Bonus

Betsson geeft alle nieuwe cliënten voor het sportsbook gedeelte (dus ook de Betting Exchange) na opening van een account een 100% bonus tot maximaal € 55 bovenop je eerste storting. Na je eerste storting ga je naar: Mijn Account > Beschikbare/actieve bonussen om je bonus te claimen. Lees wel even de algemene voorwaarden over deze bonus.

Conclusie

Op de website van Betsson wordt alles duidelijk uitgelegd en kun je als speler direct overgaan tot actie. Men mikt voornamelijk op de Scandinavische klant, maar dat mag spelers uit andere landen niet afschrikken om van het aanbod van weddenschappen te profiteren.

Betsson biedt zeker iets extra’s naast het gebruikelijke aanbod van sportweddenschappen en dan in het bijzonder het Betting Exchange gedeelte. Dit alles in een gemakkelijk te navigeren website. De professionaliteit is duidelijk zichtbaar en hoewel je misschien niet de Scandinavische speculant bent waarop de site in eerste instantie op richt kun je op de website van Betsson prima terecht voor het afsluiten van je online voetbalweddenschappen.

Claim een Free Bet

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account