Betway logo

Betway ontvangt licenties in Polen en Iowa

Het bedrijf achter Betway, Super Group, heeft bekend gemaakt dat het online wedkantoor twee nieuwe licenties heeft bemachtigd. Een licentie in de Amerikaanse staat Iowa en een licentie in Polen.

De online bookmaker is inmiddels operationeel Iowa, dat naast Colorado, Indiana, New Jersey en Pennsylvania de meest recente staat is waarin Betway actief is. Het wedkantoor had eerder al toegang gekregen tot de gokmarkt in zes andere staten.

In de Verenigde Staten wordt Betway momenteel nog beheerd door Digital Gaming Corporation (DGC). Dit bedrijf bezit de rechten om het merk Betway in de VS te gebruiken. Eerder dit jaar stemde de Super Group ermee in om DGC over te nemen.

In Polen heeft de Super Group aangekondigd dat Betway van plan is voort te bouwen op de naamsbekendheid dat het heeft opgebouwd door middel van sponsorovereenkomsten met Duitse voetbalclubs in de hoogste divisie, de Bundesliga.

Super Group CEO Richard Hasson over de aanwinst van twee nieuwe licenties: "Deze vooruitgang illustreert onze focus en uitvoering terwijl we Betway, het belangrijkste wereldwijde merk voor online sportweddenschappen, naar klanten in verschillende markten over de hele wereld brengen."

Hasson voegde eraan toe dat het bedrijf hoopte zijn wereldwijde uitbreiding voort te zetten door in de toekomst nieuwe internationale markten en meer Amerikaanse staten te betreden. Mede geholpen door de overname van DGC.

Voor de Nederlandse markt heeft Betway vooralsnog geen licentie. Wij weten niet of hiertoe een verzoek is ingediend bij de Kansspelautoriteit. In België is deze bookmaker actief onder Betway.be. Belgische bezoekers kunnen hier een review lezen over Betway.be.

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares