Betway logo

Betway ontvangt licenties in Polen en Iowa

Het bedrijf achter Betway, Super Group, heeft bekend gemaakt dat het online wedkantoor twee nieuwe licenties heeft bemachtigd. Een licentie in de Amerikaanse staat Iowa en een licentie in Polen.

De online bookmaker is inmiddels operationeel Iowa, dat naast Colorado, Indiana, New Jersey en Pennsylvania de meest recente staat is waarin Betway actief is. Het wedkantoor had eerder al toegang gekregen tot de gokmarkt in zes andere staten.

In de Verenigde Staten wordt Betway momenteel nog beheerd door Digital Gaming Corporation (DGC). Dit bedrijf bezit de rechten om het merk Betway in de VS te gebruiken. Eerder dit jaar stemde de Super Group ermee in om DGC over te nemen.

In Polen heeft de Super Group aangekondigd dat Betway van plan is voort te bouwen op de naamsbekendheid dat het heeft opgebouwd door middel van sponsorovereenkomsten met Duitse voetbalclubs in de hoogste divisie, de Bundesliga.

Super Group CEO Richard Hasson over de aanwinst van twee nieuwe licenties: "Deze vooruitgang illustreert onze focus en uitvoering terwijl we Betway, het belangrijkste wereldwijde merk voor online sportweddenschappen, naar klanten in verschillende markten over de hele wereld brengen."

Hasson voegde eraan toe dat het bedrijf hoopte zijn wereldwijde uitbreiding voort te zetten door in de toekomst nieuwe internationale markten en meer Amerikaanse staten te betreden. Mede geholpen door de overname van DGC.

Voor de Nederlandse markt heeft Betway vooralsnog geen licentie. Wij weten niet of hiertoe een verzoek is ingediend bij de Kansspelautoriteit. In België is deze bookmaker actief onder Betway.be. Belgische bezoekers kunnen hier een review lezen over Betway.be.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares