Betway logo

Betway ontvangt licenties in Polen en Iowa

  • Match header module: Select

Het bedrijf achter Betway, Super Group, heeft bekend gemaakt dat het online wedkantoor twee nieuwe licenties heeft bemachtigd. Een licentie in de Amerikaanse staat Iowa en een licentie in Polen.

De online bookmaker is inmiddels operationeel Iowa, dat naast Colorado, Indiana, New Jersey en Pennsylvania de meest recente staat is waarin Betway actief is. Het wedkantoor had eerder al toegang gekregen tot de gokmarkt in zes andere staten.

In de Verenigde Staten wordt Betway momenteel nog beheerd door Digital Gaming Corporation (DGC). Dit bedrijf bezit de rechten om het merk Betway in de VS te gebruiken. Eerder dit jaar stemde de Super Group ermee in om DGC over te nemen.

In Polen heeft de Super Group aangekondigd dat Betway van plan is voort te bouwen op de naamsbekendheid dat het heeft opgebouwd door middel van sponsorovereenkomsten met Duitse voetbalclubs in de hoogste divisie, de Bundesliga.

Super Group CEO Richard Hasson over de aanwinst van twee nieuwe licenties: "Deze vooruitgang illustreert onze focus en uitvoering terwijl we Betway, het belangrijkste wereldwijde merk voor online sportweddenschappen, naar klanten in verschillende markten over de hele wereld brengen."

Hasson voegde eraan toe dat het bedrijf hoopte zijn wereldwijde uitbreiding voort te zetten door in de toekomst nieuwe internationale markten en meer Amerikaanse staten te betreden. Mede geholpen door de overname van DGC.

Voor de Nederlandse markt heeft Betway geen licentie van de Kansspelautoriteit. Wij weten niet of hiertoe een verzoek is ingediend bij de Kansspelautoriteit en/of dit in de toekomst nog gaat gebeuren.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Betsson logo
Toto logo
711 presentatie Telstar
Meer nieuws
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account