Betway homepage

Betway

Betway is onderdeel van de Carmen Media Group en online sinds 2009. Het bedrijf opereert vanuit Malta en heeft een vergunning voor het aanbieden van online sportweddenschappen, afgegeven door de Lotteries and Gaming Authority (LGA). Hiermee valt men onder de eisen van de Data Protection Act of Malta.

Persoonlijke data beveiliging en fraudebestrijding staan hoog in het vaandel bij deze bookmaker die we onder andere kennen als dartsponsor op RLT7.

Weddenschappen

Betway.com biedt een uiteenlopend aanbod van weddenschappen en gunstige quotes. Actief in 14 verschillende landen, Betway garandeert haar spelers een actueel aanbod van weddenschappen voor alle grote Europese voetbalcompetities, zoals de Premier League, Serie A, Primera Division, Ligue 1 en de Duitse Bundesliga. Daarnaast bestaat het aanbod uit onder andere golf, basketbal, American football en tennis.

Door de populariteit van deze bookmaker, voornamelijk in de Scandinavische landen, ontbreekt ook het aanbod niet op meer lokale sporten zoals bijvoorbeeld ijshockey en skiën. Spelers kunnen ook weddenschappen plaatsen op niet sport gerelateerde evenementen zoals presidentsverkiezingen of andere lokale evenementen. Kortom, voor elk wat wils!

Inzet

De minimale inzet bij Betway is €1.

Stortingen

Betway accepteert verschillende betalingsmethoden waaronder Mastercard, Visa, Skrill, Paypal, Neteller en Click2Pay. Het overmaken van geld naar je spelersaccount is gebruikersvriendelijk en voldoet aan de huidige richtlijnen voor elektronisch betalingsverkeer.

Betway Uitbetalingen

Om frauduleuze handelingen tegen te gaan kun je alleen uitbetalingen laten plaatsvinden op dezelfde wijze als de storting naar je spelersaccount. Dus als je €15 hebt gestort via Skrill kun je een eventuele winst hierop ook alleen laten uitbetalen naar Skrill, en niet bijvoorbeeld naar je bankrekening of creditcard. De minimale uitbetaling van je spelersaccount is €10.

Klantenservice

De klantenondersteuning van Betway is beschikbaar in 14 verschillende talen (helaas geen Nederlands) 24 uur per dag, 7 dagen per week via email of via Live Chat.

Betway Bonus

Betway heeft een aantal leuke bonussen en acties voor haar spelers. Nieuwe klanten worden welkom geheten met een £30 Free Bet en kunnen hiermee kiezen uit een ruim aanbod van sportweddenschappen. Betway's voetbal promoties zijn zeer zeker de moeite waard met onder andere promoties waarbij je de inzet te kunnen verdubbelen of promoties waarbij je de inzet altijd weer terug krijgt.

Conclusie

Betway.com heeft een ruim aanbod van weddenschappen tegen goede odds, aangeboden in de Engelse taal. De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. In één oogopslag kun je in het linkermenu het aanbod van weddenschappen terugzien. De statistieken van gespeelde wedstrijden zijn direct zichtbaar per competitie.

Met de nadruk op voetbalweddenschappen is Betway een geschikt alternatief als je eens een andere buitenlandse bookmaker wilt uitproberen.
0
Shares