Betway homepage

Betway

  • Match header module: Select

Bookmaker Betway is onderdeel van de Betway Group en online sinds 2009. Het bedrijf opereert vanuit Malta en heeft een vergunning voor het aanbieden van online sportweddenschappen, afgegeven door de Belgische Kansspelcommissie. Hiermee valt men onder de eisen van de Belgische kansspelwet.

Persoonlijke data beveiliging en fraudebestrijding staan hoog in het vaandel bij deze bookmaker die we onder andere kennen als dartsponsor op RLT7 en sinds 2015 ook als shirtsponsor van het Engelse West Ham United.

Weddenschappen

Betway biedt een uiteenlopend aanbod van weddenschappen en gunstige quotes. Actief in 14 verschillende landen, Betway garandeert haar spelers een actueel aanbod van weddenschappen voor alle grote Europese voetbalcompetities, zoals de Premier League, Serie A, Primera Division, Ligue 1 en de Duitse Bundesliga. Daarnaast bestaat het aanbod uit onder andere golf, basketbal, American football en tennis.

Door de populariteit van deze bookmaker, voornamelijk in de Scandinavische landen, ontbreekt ook het aanbod niet op meer lokale sporten zoals bijvoorbeeld ijshockey en skiën. Spelers kunnen ook weddenschappen plaatsen op niet sport gerelateerde evenementen zoals presidentsverkiezingen of andere lokale evenementen. Kortom, voor elk wat wils!

Inzet

De minimale inzet bij Betway is € 1.

Stortingen

Betway accepteert verschillende betalingsmethoden waaronder Bancontact/Mister Cash, Mastercard, Visa, Skrill, Paypal, Neteller en Click2Pay. Het overmaken van geld naar je spelersaccount is gebruikersvriendelijk en voldoet aan de huidige richtlijnen voor elektronisch betalingsverkeer.

Betway Uitbetalingen

Om frauduleuze handelingen tegen te gaan kun je alleen uitbetalingen laten plaatsvinden op dezelfde wijze als de storting naar je spelersaccount. Dus als je € 15 hebt gestort via Skrill kun je een eventuele winst hierop ook alleen laten uitbetalen naar Skrill, en niet bijvoorbeeld naar je bankrekening of creditcard. De minimale uitbetaling van je spelersaccount is € 10.

Klantenservice

De klantenondersteuning van Betway is beschikbaar in 14 verschillende talen (helaas geen Nederlands) 24 uur per dag, 7 dagen per week via email of via Live Chat.

Betway Bonus

Betway heeft een aantal leuke bonussen en acties voor haar spelers. Betway's voetbal promoties zijn zeer zeker de moeite waard met onder andere promoties waarbij je de inzet te kunnen verdubbelen of promoties waarbij je de inzet altijd weer terug krijgt. Helaas is het zo dat momenteel aan Belgische spelers geen bonussen mogen worden weggegeven. We hopen dat dit in de toekomst weer veranderd.

Conclusie

Betway heeft een ruim aanbod van weddenschappen tegen goede odds, aangeboden in de Vlaamse taal. De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. In één oogopslag kun je in het linkermenu het aanbod van weddenschappen terugzien. De statistieken van gespeelde wedstrijden zijn direct zichtbaar per competitie.

Met de nadruk op voetbalweddenschappen is Betway een geschikt alternatief als je eens een andere Belgische bookmaker wilt uitproberen.

Claim een Free Bet

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account