Online Bookmaker Betway

Betway sluit sponsordeal met West Ham United

  • Match header module: Select

Online bookmaker Betway heeft een langdurige sponsordeal afgesloten met de Engelse Premier League club West Ham United.

De overeenkomst moet leiden tot een vergroting van het marktaandeel van Betway binnen het Verenigd Koninkrijk. Onder de overeenkomst, waarvan de exacte details nog niet bekend gemaakt zijn, valt het sponsoren van de shirts en trainingskleding van West Ham United.

Het logo zal zowel op het wedstrijdshirt te zien zijn als ook op de trainingspakken.

Betway heeft ook de rechten voor reclame-uitingen op de West Stand tribune in West Ham’s Boleyn Ground stadion. Daarnaast zal de bookmaker West Ham fans toegang bieden tot speciale acties en weddenschappen voor hun club.

"West Ham United is een club met rijke historie en gepassioneerde fans dus het mag duidelijk zijn dat we zeer verheugd zijn met deze sponsorovereenkomst in een tijd dat de club ook nog eens goede sportieve prestaties laat zien", aldus Betway directeur Bob Dutnall.

"De Premier League is s 'werelds meest populaire voetbalcompetitie, de sport staat synoniem voor actie en wedden. Deze combinatie maakt het de perfecte aansluiting op onze groeistrategieën."

Karren Brady, vicevoorzitter van West Ham, liet weten dat de nieuwe overeenkomst West Ham's grootste sponsorovereenkomst ooit is.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Betsson logo
Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account