Online Bookmaker Betway

Betway sluit sponsordeal met West Ham United

Online bookmaker Betway heeft een langdurige sponsordeal afgesloten met de Engelse Premier League club West Ham United. De overeenkomst moet leiden tot een vergroting van het marktaandeel van Betway binnen het Verenigd Koninkrijk.

Onder de overeenkomst, waarvan de exacte details nog niet bekend gemaakt zijn, valt het sponsoren van de shirts en trainingskleding van West Ham United. Het logo zal zowel op het wedstrijdshirt te zien zijn als ook op de trainingspakken.

Betway heeft ook de rechten voor reclame-uitingen op de West Stand tribune in West Ham’s Boleyn Ground stadion. Daarnaast zal de bookmaker West Ham fans toegang bieden tot speciale acties en weddenschappen voor hun club.

"West Ham United is een club met rijke historie en gepassioneerde fans dus het mag duidelijk zijn dat we zeer verheugd zijn met deze sponsorovereenkomst in een tijd dat de club ook nog eens goede sportieve prestaties laat zien", aldus Betway directeur Bob Dutnall.

"De Premier League is s 'werelds meest populaire voetbalcompetitie, de sport staat synoniem voor actie en wedden. Deze combinatie maakt het de perfecte aansluiting op onze groeistrategieën."

Karren Brady, vicevoorzitter van West Ham, liet weten dat de nieuwe overeenkomst West Ham's grootste sponsorovereenkomst ooit is.

Laatste Nieuws

juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
juni 29, 2022
Unbet logo
Nieuws Martijn Katsman

Ajax gaat samenwerking aan met Unibet

Ajax gaat samenwerken met Unibet. De landskampioen en de aanbieder van online sportweddenschappen hebben een meerjarige overeenkomst ondertekend, tot en met 2026.
juni 14, 2022
Entain logo
Nieuws Redactie

Entain neemt BetCity over

Het internationale bedrijf voor sportweddenschappen en kansspelen Entain PLC heeft overeenstemming bereikt over de overname van de Nederlandse online bookmaker BetCity.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares