AC Milan met Bwin reclame

Boete voor AC Milan wegens shirtreclame

AC Milan speelden afgelopen woensdag in de UEFA Cup tegen het Duitse Werder Bremen in de rood/zwarte shirts met hierop het logo van het gokbedrijf Bwin.

In Bremen is het sinds 2006 echter verboden te gokken en reclame te maken voor gokken en kansspelen. De Duitse stad Bremen heeft €50.000 geëist van het Italiaanse AC Milan.

De Italiaanse voetbalclub was door de gemeente Bremen van dit verbod op de hoogte gebracht, echter besloot men deze waarschuwing in de wind te slaan en gewoon met de naam van de sponsor Bwin op het shirt te spelen.

Laatste Nieuws

april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
maart 22, 2022
1xBet FC Barcelona
Nieuws Redactie

FC Barcelona behoudt sponsordeal met 1xBet

FC Barcelona is niet van plan om online bookmaker 1xBet te laten vallen als één van de hoofdsponsors van de club. Dit ondanks de geruchten over Russische banden van het Cypriotische wedkantoor.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares