Bwin

Bwin en Juventus sluiten overeenkomst

Bookmaker Bwin is de nieuwe officiële online gaming en betting partner van Juventus geworden. Beide partijen tekende onlangs een driejarig contract.

De overeenkomst, die loopt van seizoen 2013-2014 tot seizoen 2015-2016, geeft Bwin een verstevigd marktaandeel in Italië, Europa's derde grootste markt voor sportweddenschappen.

Bwin zal een centraal onderdeel worden van de promotionele activiteiten van Juventus en zal worden geïntegreerd in verschillende digitale en sociale platforms van de Italiaanse club. Het bedrijf zal samen met Juventus de ontwikkeling van on- en offline activiteiten gaan uitwerken evenals marketingcampagnes voor de spelers.

"Werken met de grootste namen in het Europese voetbal is onderdeel van onze strategie om onze klanten een premium gaming ervaring met grote en unieke content te bieden" aldus Bwin.party CEO Norbert Teufelberger.

Giuseppe Marotta, Juventus chief executive, voegde hieraan toe: "Deze nieuwe samenwerking is een onderdeel van de internationaliseringsstrategie die Juventus heeft uitgezet. De aansluiting met andere Europese topclubs en Bwin maakt ons trots en moedigt ons aan om ons werk voort te zetten met meer en meer passie".

De nieuwe deal is een uitbreiding van Bwin.party's Europese sportportfolio, waarbij ook partnerships zijn afgesloten met Manchester United, Real Madrid, Bayern München en Olympique Marseille.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account