Bwin

Bwin en Juventus sluiten overeenkomst

Bookmaker Bwin is de nieuwe officiële online gaming en betting partner van Juventus geworden. Beide partijen tekende onlangs een driejarig contract. De overeenkomst, die loopt van seizoen 2013-2014 tot seizoen 2015-2016, geeft Bwin een verstevigd marktaandeel in Italië, Europa's derde grootste markt voor sportweddenschappen.

Bwin zal een centraal onderdeel worden van de promotionele activiteiten van Juventus en zal worden geïntegreerd in verschillende digitale en sociale platforms van de Italiaanse club. Het bedrijf zal samen met Juventus de ontwikkeling van on- en offline activiteiten gaan uitwerken evenals marketingcampagnes voor de spelers.

"Werken met de grootste namen in het Europese voetbal is onderdeel van onze strategie om onze klanten een premium gaming ervaring met grote en unieke content te bieden" aldus Bwin.party CEO Norbert Teufelberger.

Giuseppe Marotta, Juventus chief executive, voegde hieraan toe: "Deze nieuwe samenwerking is een onderdeel van de internationaliseringsstrategie die Juventus heeft uitgezet. De aansluiting met andere Europese topclubs en Bwin maakt ons trots en moedigt ons aan om ons werk voort te zetten met meer en meer passie".

De nieuwe deal is een uitbreiding van Bwin.party's Europese sportportfolio, waarbij ook partnerships zijn afgesloten met Manchester United, Real Madrid, Bayern München en Olympique Marseille.

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares