Bwin

Bwin en Juventus sluiten overeenkomst

Bookmaker Bwin is de nieuwe officiële online gaming en betting partner van Juventus geworden. Beide partijen tekende onlangs een driejarig contract. De overeenkomst, die loopt van seizoen 2013-2014 tot seizoen 2015-2016, geeft Bwin een verstevigd marktaandeel in Italië, Europa's derde grootste markt voor sportweddenschappen.

Bwin zal een centraal onderdeel worden van de promotionele activiteiten van Juventus en zal worden geïntegreerd in verschillende digitale en sociale platforms van de Italiaanse club. Het bedrijf zal samen met Juventus de ontwikkeling van on- en offline activiteiten gaan uitwerken evenals marketingcampagnes voor de spelers.

"Werken met de grootste namen in het Europese voetbal is onderdeel van onze strategie om onze klanten een premium gaming ervaring met grote en unieke content te bieden" aldus Bwin.party CEO Norbert Teufelberger.

Giuseppe Marotta, Juventus chief executive, voegde hieraan toe: "Deze nieuwe samenwerking is een onderdeel van de internationaliseringsstrategie die Juventus heeft uitgezet. De aansluiting met andere Europese topclubs en Bwin maakt ons trots en moedigt ons aan om ons werk voort te zetten met meer en meer passie".

De nieuwe deal is een uitbreiding van Bwin.party's Europese sportportfolio, waarbij ook partnerships zijn afgesloten met Manchester United, Real Madrid, Bayern München en Olympique Marseille.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares