Bwin

Bwin en Real Madrid op weg naar nieuwe deal

Bwin.party digital entertainment, het moederbedrijf van bookmaker Bwin heeft aangekondigd dat het in de laatste fase zit van een nieuwe overeenkomst als de officiële digitale partner van Spaanse voetbalclub Real Madrid. De nieuwe overeenkomst zal een vervolg zijn op de bestaande zesjarige sponsorovereenkomst met de Spaanse voetbalgrootmacht.

"Onze beslissing om niet verder te gaan met de shirtsponsoring betekent een einde aan zes succesvolle jaren van wereldwijde promotie van het merk Bwin." aldus Norbert Teufelberger, Chief Executive Officer van bwin.party.

"We staan nu aan het begin van een volgend hoofdstuk waarbij we onze sterke merknaam zullen inzetten om inkomsten te genereren en onze klanten en de miljoenen volgelingen van Real Madrid van dienst te kunnen zijn. We blijven ons inzetten als sponsors en wensen Real Madrid veel succes bij het behalen van hun sportieve doelen".

Het online gaming bedrijf verklaarde dat de nieuwe digitale partnerschap tot doel heeft om Bwin te positioneren "in het centrum van promotionele activiteiten van één van 's werelds meest populaire voetbalclubs".

Het merk Bwin zal geïntegreerd worden in de website van Real Madrid en in de sociale media en mobiele toepassingen van de club. "Onze partnerschap met Bwin als shirtsponsor is voor beide partijen zeer gunstig geweest," zei Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid.

"We zijn blij te hebben bijgedragen aan het succes van het merk Bwin en we zijn dankbaar om dat wij onze ervaringen hierbij konden delen met één van de meest dynamische en innovatieve bedrijven in de online gaming markt".

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares