Bwin

Bwin en Real Madrid op weg naar nieuwe deal

Bwin.party digital entertainment, het moederbedrijf van bookmaker Bwin heeft aangekondigd dat het in de laatste fase zit van een nieuwe overeenkomst als de officiële digitale partner van Spaanse voetbalclub Real Madrid. De nieuwe overeenkomst zal een vervolg zijn op de bestaande zesjarige sponsorovereenkomst met de Spaanse voetbalgrootmacht.

"Onze beslissing om niet verder te gaan met de shirtsponsoring betekent een einde aan zes succesvolle jaren van wereldwijde promotie van het merk Bwin." aldus Norbert Teufelberger, Chief Executive Officer van bwin.party.

"We staan nu aan het begin van een volgend hoofdstuk waarbij we onze sterke merknaam zullen inzetten om inkomsten te genereren en onze klanten en de miljoenen volgelingen van Real Madrid van dienst te kunnen zijn. We blijven ons inzetten als sponsors en wensen Real Madrid veel succes bij het behalen van hun sportieve doelen".

Het online gaming bedrijf verklaarde dat de nieuwe digitale partnerschap tot doel heeft om Bwin te positioneren "in het centrum van promotionele activiteiten van één van 's werelds meest populaire voetbalclubs".

Het merk Bwin zal geïntegreerd worden in de website van Real Madrid en in de sociale media en mobiele toepassingen van de club. "Onze partnerschap met Bwin als shirtsponsor is voor beide partijen zeer gunstig geweest," zei Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid.

"We zijn blij te hebben bijgedragen aan het succes van het merk Bwin en we zijn dankbaar om dat wij onze ervaringen hierbij konden delen met één van de meest dynamische en innovatieve bedrijven in de online gaming markt".

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares