Bwin

Bwin en Real Madrid op weg naar nieuwe deal

Bwin.party digital entertainment, het moederbedrijf van bookmaker Bwin heeft aangekondigd dat het in de laatste fase zit van een nieuwe overeenkomst als de officiële digitale partner van Spaanse voetbalclub Real Madrid.

De nieuwe overeenkomst zal een vervolg zijn op de bestaande zesjarige sponsorovereenkomst met de Spaanse voetbalgrootmacht.

"Onze beslissing om niet verder te gaan met de shirtsponsoring betekent een einde aan zes succesvolle jaren van wereldwijde promotie van het merk Bwin." aldus Norbert Teufelberger, Chief Executive Officer van bwin.party.

"We staan nu aan het begin van een volgend hoofdstuk waarbij we onze sterke merknaam zullen inzetten om inkomsten te genereren en onze klanten en de miljoenen volgelingen van Real Madrid van dienst te kunnen zijn. We blijven ons inzetten als sponsors en wensen Real Madrid veel succes bij het behalen van hun sportieve doelen".

Het online gaming bedrijf verklaarde dat de nieuwe digitale partnerschap tot doel heeft om Bwin te positioneren "in het centrum van promotionele activiteiten van één van 's werelds meest populaire voetbalclubs".

Het merk Bwin zal geïntegreerd worden in de website van Real Madrid en in de sociale media en mobiele toepassingen van de club. "Onze partnerschap met Bwin als shirtsponsor is voor beide partijen zeer gunstig geweest," zei Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid.

"We zijn blij te hebben bijgedragen aan het succes van het merk Bwin en we zijn dankbaar om dat wij onze ervaringen hierbij konden delen met één van de meest dynamische en innovatieve bedrijven in de online gaming markt".

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account