Bwin nieuwe sponsor van UEFA

Bwin nieuwe sponsor van UEFA Europa League en Conference League

Bwin is voor de komende drie seizoenen (2021-2024) de nieuwe officiële partner van de UEFA Europa League en de nieuwe UEFA Europa Conference League. De UEFA kondigde deze bijzondere samenwerking afgelopen donderdag aan op haar website.

Guy-Laurent Epstein, UEFA-marketingdirecteur over de nieuwe samenwerking: “We zijn verheugd dat we Bwin als de allereerste Official Sports Betting Partner voor één van onze competities op Official Partner-niveau hebben binnengehaald. Als een merk dat zichzelf profileert door in contact te staan ​​met de voetbalfans en hun passie voor voetbal en clubs in heel Europa, past Bwin uitstekend bij onze Europese competities”.

“De samenwerking met online bookmaker Bwin stelt de UEFA in staat opener met de sportweddenschappen om te gaan, wat meer toegang geeft tot marktinformatie en ondersteuning vanuit zowel sportintegriteit als commercieel perspectief”.

“Bwin is de wereldleider in sportweddenschappen met een rijke en lange traditie van sponsorcontracten in het voetbal en ondersteuning van clubs, sportbonden en competities over de hele wereld. Hun uitgebreide ervaring met sponsoractiviteiten zal een onschatbare bijdrage zijn voor beide competities”.

Tegelijkertijd investeert de UEFA meer in haar strijd tegen matchfixing door haar interne eenheid van experts en onderzoekers verder te professionaliseren. De UEFA bekijkt momenteel ook mogelijkheden om wedstrijdgegevens te exploiteren in een poging om verder in contact te komen met andere operators en haar zichtbaarheid op de gokmarkt te vergroten.

De samenwerking onderstreept de toewijding van het moederbedrijf van Bwin, Entain plc, om zowel voetbal als verantwoord wedden op een positieve manier naar voren te brengen.

Dit seizoen nemen in totaal 64 teams van 35 van de 55 aangesloten bonden van de UEFA deel aan de Europa League en Conference League, waarvoor het partnerschap werd gesloten. De wedstrijden worden wereldwijd uitgezonden.

Als officiële partner voor sportweddenschappen van beide Europese competities zal het merk Bwin een hoge zichtbaarheid genieten. We kunnen het merk Bwin straks terugzien op het achtergrondbord bij uitzendingen, in de stadions, de LED reclames langs de zijlijn, op de websites en op de sociale media kanalen van deze twee UEFA-competities.

De sponsorrechten bieden ook nog het gebruik van inhoud en beeldmateriaal van beide wedstrijden op het eigen platform van Bwin. Samen met toegang tot tickets en hospitality events voor Bwin-spelers.

Al met al een hele goede deal dus voor bookmaker Bwin. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer Bwin een vergunning krijgt voor de Nederlandse markt. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates hierover.

Foto © UEFA.com

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares