Ierse bookmakers

Ierse bookmakers dicht voor publiek

  • Match header module: Select

Ierse bookmakers sluiten hun deuren voor het publiek. Dit als gevolg van de nieuwe lockdownmaatregelen die zes weken lang van kracht zullen zijn. Uitzondering op de nieuwe maatregel zijn het paardenrennen en (wind)hondenrennen.

Deze mogen achter gesloten deuren doorgaan, omdat ze bekend staan ​​in Ierland als een professionele sport.

Meer dan 800 wedkantoren in heel Ierland waaronder Ladbrokes, Paddy Power en BoyleSports zullen worden beïnvloed door de nieuwe maatregelen waarmee het hele land zich nu in het hoogste niveau van beperkingen bevindt. Een stap die volgens bookmaker BoyleSports een 'zeer significant effect' zal hebben op de gokindustrie.

BoyleSports zei in een verklaring: "Het besluit van de regering om alle niet-essentiële detailhandel te sluiten, zal een zeer significant effect hebben op ons bedrijf. Wat nog belangrijker is, het zal een grote impact hebben op onze 1500 loyale en hardwerkende medewerkers, evenals op onze gewaardeerde klanten."

"De afgelopen zes maanden heeft BoyleSports meer dan € 1 miljoen geïnvesteerd om onze winkels een veilige omgeving te maken voor onze klanten. We hebben nieuwe schermen op onze toonbanken en tussen de machines geplaatst, handreinigingsstations geïnstalleerd en hebben in elke winkel uitgebreide bewegwijzering geplaatst."

"Tegelijkertijd hebben we het aantal toegestane mensen in een onze wedkantoren aanzienlijk beperkt om de naleving van alle corona-richtlijnen te garanderen. We kijken uit naar de heropening van onze winkels in Ierland op 1 december."

Iedereen in Ierland krijgt het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven. De Ieren mogen niet verder dan 5 kilometer van huis gaan, om maximaal één huishouden te bezoeken. De scholen blijven open. Cafés en restaurants mogen alleen nog klanten bedienen die iets komen afhalen. De bouwsector mag nog wel actief blijven.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account