Ierse bookmakers

Ierse bookmakers dicht voor publiek

Ierse bookmakers sluiten hun deuren voor het publiek. Dit als gevolg van de nieuwe lockdownmaatregelen die zes weken lang van kracht zullen zijn. Uitzondering op de nieuwe maatregel zijn het paardenrennen en (wind)hondenrennen. Deze mogen achter gesloten deuren doorgaan, omdat ze bekend staan ​​in Ierland als een professionele sport.

Meer dan 800 wedkantoren in heel Ierland waaronder Ladbrokes, Paddy Power en BoyleSports zullen worden beïnvloed door de nieuwe maatregelen waarmee het hele land zich nu in het hoogste niveau van beperkingen bevindt. Een stap die volgens bookmaker BoyleSports een 'zeer significant effect' zal hebben op de gokindustrie.

BoyleSports zei in een verklaring: “Het besluit van de regering om alle niet-essentiële detailhandel te sluiten, zal een zeer significant effect hebben op ons bedrijf. Wat nog belangrijker is, het zal een grote impact hebben op onze 1500 loyale en hardwerkende medewerkers, evenals op onze gewaardeerde klanten.

“De afgelopen zes maanden heeft BoyleSports meer dan € 1 miljoen geïnvesteerd om onze winkels een veilige omgeving te maken voor onze klanten. We hebben nieuwe schermen op onze toonbanken en tussen de machines geplaatst, handreinigingsstations geïnstalleerd en hebben in elke winkel uitgebreide bewegwijzering geplaatst.

“Tegelijkertijd hebben we het aantal toegestane mensen in een onze wedkantoren aanzienlijk beperkt om de naleving van alle corona-richtlijnen te garanderen. We kijken uit naar de heropening van onze winkels in Ierland op 1 december. "

Iedereen in Ierland krijgt het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven. De Ieren mogen niet verder dan 5 kilometer van huis gaan, om maximaal één huishouden te bezoeken. De scholen blijven open. Cafés en restaurants mogen alleen nog klanten bedienen die iets komen afhalen. De bouwsector mag nog wel actief blijven.

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares