Intertops Logo

Intertops viert 25 jaar bestaan met vernieuwde website

Bookmaker Intertops viert haar 25 jaar bestaan. Zo lang is het alweer geleden dat dit online wedkantoor de eerste online weddenschap aanbood.

Op 17 januari 1996 plaatste Jukka Honkavaara een inzet van $50 bij het toenmalige Intertops, nu Everygame op de wedstrijd Tottenham Hotspur - Hereford United.

Honkavaara gokte op een overwinnig vanTottenham Hotspur in de vierde ronde van de FA Cup. Erg risicovol was deze weddenschap niet want met een odds van 1,04 ontving Honkavaara slechts een winst van $2 nadat de Spurs hun tegenstanders met 5-1 hadden verslagen.

Een memorabel moment was het zeker wel. "We blijven trots op deze unieke gebeurtenis in de gokgeschiedenis", aldus een woordvoerder van Intertops. “Gokken in de één of andere vorm bestaat al sinds mensenheugenis, maar Intertops bracht het in januari 1996 naar de digitale wereld. Dankzij onze vooruitziende blik en pioniersgeest, die tot op de dag van vandaag hetzelfde is gebleven."

Om dit heugelijke feit kracht bij te zetten heeft de online bookmaker besloten om het in-play gedeelte van de website (live weddenschappen) geheel te vernieuwen. Om moment van schrijven is dit nieuwe gedeelte nog niet bereikbaar.

“In de jaren sinds die historische dag hebben we ernaar gestreefd elk jaar miljoenen spelers entertainment te bieden via onze uitgebreide sportsbook. We zullen altijd de eersten zijn en de introductie van ons nieuwe in-play gedeelte zorgt er ook voor dat we de beste blijven."

"Na alle jaren van succes in het verleden, blijven we ons verbeteren naar de toekomst en onze spelers de markten bieden waar ze graag op inzetten", voegde de woordvoerder toe.

"We gaan voor nog 25 jaar plezier in een veilige game-omgeving."

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account