Everygame  Homepage

Everygame

  • Match header module: Select

Per 1 oktober 2021 is het niet langer toegestaan om als Nederlander te spelen bij Everygame indien je ook woonachtig in Nederland bent. Deze bookmaker heeft namelijk (nog) geen vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa). Wij weten op dit moment niet of Everygame plannen heeft om een vergunning voor de Nederlandse markt aan te vragen.

Everygame (voorheen bekend onder Intertops) accepteerde in 1996 's werelds allereerste online sportweddenschap en is nog steeds één grootste websites voor sportweddenschappen. Opgericht in 1983 en online sinds 1996 biedt deze bookmaker meer dan 4000 dagelijkse online weddenschappen voor fans van alle soorten sporten in meer dan 180 landen.

In de afgelopen drie jaar heeft Everygame wereldwijd meer dan 500 miljoen dollar uitbetaald aan zijn spelers. Dit wedkantoor wordt beheerd door Thinkquick Ltd. wat onderdeel is van International Gaming and Entertainment Ltd. Dit bedrijf beschikt over een licentie afgegeven door de Kahnawake Gaming Commission.

Weddenschappen

Naast van het aanbod van voetbalweddenschappen voor alle grote Europese en Zuid-Amerikaanse competities biedt Everygame ook talloze andere sportweddenschappen aan. Deze bookmaker is vooral gericht op een aantal Amerikaanse competities zoals de; American Football League (NFL), Major League Baseball (MLB), National Basketball League (NBL) en de North America's National Hockey League (NHL).

Ben je geïnteresseerd in deze sporten en wil je hierop wedden, dan hoef je niet verder te zoeken want Everygame is de perfecte bookmaker voor typisch Amerikaanse sporten.

Verder kun je ook wedden op tennis, darts, boksen en vele andere sporten, allemaal tegen zeer interessante quotes. Everygame biedt een keuze uit single bets, meervoudige weddenschappen en systeemweddenschappen. Daarnaast ook weddenschappen zoals handicaps en Over/Under weddenschappen.

Inzet

De minimale inzet voor het plaatsen van een weddenschap is € 1.

Stortingen

Storten op je account kun je bij Everygame via een creditcard (Visa, Euro/Mastercard), Skrill, Skrill 1 Tap, Neteller, Sofort, ecoPayz, Paysafecard, Neosurf of een bankoverschrijving. Het minimale bedrag voor een creditcard of bankoverschrijving is € 10. Voor Skrill is dit € 20.

Ook kun je een storing maken naar je spelersaccount met cryptocurrency. Bitcoin, BitcoinCash en Litecoin zijn je opties als je eens een cryptocurrency weddenschap wilt plaatsen.

Betslip

Heb je een weddenschap ingevuld dan kun je de betslip (wedstrookje) terugvinden door te klikken op je account en dan Account History te selecteren. In het nieuwe scherm kies je bij Bet status de optie Pending en dan zie je alle lopende weddenschappen terug.

Everygame bettingslip
Voorbeeld van een Everygame wedstrookje

Everygame Betalingen

Je uitbetalingen kun je direct naar je bankrekening laten overschrijven of naar Skrill, Neteller, ecoPayz of je laat je uitbetalen in Bitcoins. Uitbetalingen worden dagelijks verwerkt, het opgevraagde bedrag wordt binnen enkele werkdagen overgemaakt.

Klantenservice

In contact komen gaat snel en eenvoudig. Via de live chat kun je direct met een medewerker spreken, 24 uur, 7 dagen per week.

Everygame Bonus

Kies je eigen welkomstbonus bij Everygame en ontvang tot maximaal $ 200 aan extra speelgeld. Na inschrijving en het maken van een storting kun je een keuze maken uit drie verschillende bonussen. Kies je de ROOKIE200, dan ontvang je 200% (tot maximaal $ 50) bovenop je eerste storting.

Kies je voor de ROOKIE100, dan ontvang je 100% (tot maximaal $ 100) bovenop je eerste storting. Bij de laatste bonusvariant, de ROOKIE50 ontvang je 50% (tot maximaal $200) bovenop je eerste storting.

Genoeg keuze dus. Let er wel op dat je deze bonus direct na je storting moet kiezen en dus niet eerst een weddenschap plaatsen. Afhankelijk van welke bonusvariant je kiest moet je wel eerst de bonus 8, 6 of 4 keer rondspelen tegen een notering van minimaal 2.0.

Live Wedden

Live weddenschappen afsluiten is makkelijker dan ooit te voren de Live Betting optie. Hierin kun je na het afsluiten van je weddenschap, de wedstrijd en alle gebeurtenissen tijdens de wedstrijd maximaal volgen.

Op het gebied van live wedden is Everygame duidelijk één van de trendsetters. Naast een duidelijke presentatie van de gegevens per wedstrijd is ook het aanbod één van de grootste in de markt.

Conclusie

Everygame is een goede en betrouwbare allround bookmaker. Men heeft een duidelijke en makkelijk toegankelijke website waarin je snel kunt zoeken naar de gewenste competities en/of weddenschappen.

Door de aantrekkelijke odds, het grote aanbod van Amerikaanse sporten en verschillende type weddenschappen is Everygame zeker de moeite waard om er je voetbalweddenschappen af te sluiten.

Claim een Free Bet

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account