Filiaal van Ladbrokes

Ladbrokes deal met BetDaq

  • Match header module: Select

De Britse online bookmaker Ladbrokes heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van betting exchange operator BetDaq voor een initiële koopprijs van €30 miljoen.

Ladbrokes onthulde al eerder deze maand er onderhandelingen waren om de moedermaatschappij Global Betting Exchange Alderney Limited te kopen. De verwachting is dat de overname tegen het einde van februari rond zal zijn.

Naast de overname van BetDaq zal Ladbrokes ook nog tien procent van de aandelen van TBH Guernsey Limited voor vier miljoen euro verwerven. Deze tweede transactie bevat een call-optie op de resterende aandelen na vier jaar. TBH Guernsey Limited is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de technologie achter BetDaq.

"De BetDaq overname is tevens strategische zet voor Ladbrokes," aldus Richard Glynn, Chief Executive Officer van Ladbrokes. "Terwijl de belangrijkste focus van onze groeistrategie zich blijft doorontwikkelen, biedt deze overname voor ons een geweldige kans om onze positie in de markt te verstevigen door het creëren van een gedifferentieerd en uitgebreid sportweddenschappenaanbod voor al onze klanten."

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
711 presentatie Telstar
Unibet Zero Mission
Meer nieuws
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account