Filiaal van Ladbrokes

Ladbrokes deal met BetDaq

De Britse online bookmaker Ladbrokes heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van betting exchange operator BetDaq voor een initiële koopprijs van €30 miljoen.

Ladbrokes onthulde al eerder deze maand er onderhandelingen waren om de moedermaatschappij Global Betting Exchange Alderney Limited te kopen. De verwachting is dat de overname tegen het einde van februari rond zal zijn.

Naast de overname van BetDaq zal Ladbrokes ook nog tien procent van de aandelen van TBH Guernsey Limited voor vier miljoen euro verwerven. Deze tweede transactie bevat een call-optie op de resterende aandelen na vier jaar. TBH Guernsey Limited is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de technologie achter BetDaq.

"De BetDaq overname is tevens strategische zet voor Ladbrokes," aldus Richard Glynn, Chief Executive Officer van Ladbrokes. "Terwijl de belangrijkste focus van onze groeistrategie zich blijft doorontwikkelen, biedt deze overname voor ons een geweldige kans om onze positie in de markt te verstevigen door het creëren van een gedifferentieerd en uitgebreid sportweddenschappenaanbod voor al onze klanten."

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares