Filiaal van Ladbrokes

Ladbrokes deal met BetDaq

De Britse online bookmaker Ladbrokes heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van betting exchange operator BetDaq voor een initiële koopprijs van €30 miljoen.

Ladbrokes onthulde al eerder deze maand er onderhandelingen waren om de moedermaatschappij Global Betting Exchange Alderney Limited te kopen. De verwachting is dat de overname tegen het einde van februari rond zal zijn.

Naast de overname van BetDaq zal Ladbrokes ook nog tien procent van de aandelen van TBH Guernsey Limited voor vier miljoen euro verwerven. Deze tweede transactie bevat een call-optie op de resterende aandelen na vier jaar. TBH Guernsey Limited is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de technologie achter BetDaq.

"De BetDaq overname is tevens strategische zet voor Ladbrokes," aldus Richard Glynn, Chief Executive Officer van Ladbrokes. "Terwijl de belangrijkste focus van onze groeistrategie zich blijft doorontwikkelen, biedt deze overname voor ons een geweldige kans om onze positie in de markt te verstevigen door het creëren van een gedifferentieerd en uitgebreid sportweddenschappenaanbod voor al onze klanten."

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
maart 31, 2022
Bet365 Stoke City Stadion
Nieuws Redactie

Bet365 betaalt schulden Stoke City FC

De Britse online gokgigant Bet365, eigenaar van Stoke City FC, heeft aangekondigd dat het een schuldvermindering van £ 160 miljoen heeft voltooid.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares