Filiaal van Ladbrokes

Ladbrokes officiele partner van Engelse FA

  • Match header module: Select

Ladbrokes is die nieuwe officiële wedpartner geworden van de Engelse voetbalbond (Football Association), het bestuursorgaan van de voetbalsport in Engeland.

De overeenkomst tussen één van de grootste Engelse bookmakerskantoren en de voetbalbond zal beginnen in augustus en omvat alle activiteiten met betrekking tot de Engelse nationale ploeg. De overeenkomst gaat van start bij de kwalificatiereeks voor het WK in 2018 en de FA Cup.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst kan bookmaker Ladbrokes profiteren van de exposure van het nationale elftal rond alle interlandwedstrijden en alle rondes van de FA Cup. Ook opgenomen in de overeenkomst zijn de wedrechten in het Wembley Stadion. Eerder zaten deze rechten nog in een deal met een andere Engelse bookmaker, namelijk Betfred.

Martin Glenn, chief executive van de Engelse voetbalbond, over de deal: "Ladbrokes treedt toe tot een uitstaande portefeuille van officiële FA partners. We zijn verheugd om hen te verwelkomen aan boord."

Ladbrokes CEO Jim Mullen over de samenwerking: "Voetbal is de heilige graal van de sportieve mogelijkheden voor sponsoring. We zijn zeer verheugd met deze exclusieve rechten die Ladbrokes extra zichtbaarheid geven in heel Engeland de komende tijd. We zijn bereid om te investeren waar we weten dat we een verschil kunnen maken en deze deal versterkt de sportieve passie, dat is duidelijk door Ladbrokes."

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account