Filiaal van Ladbrokes

Ladbrokes officiele partner van Engelse FA

Ladbrokes is die nieuwe officiële wedpartner geworden van de Engelse voetbalbond (Football Association), het bestuursorgaan van de voetbalsport in Engeland. De overeenkomst tussen één van de grootste Engelse bookmakerskantoren en de voetbalbond zal beginnen in augustus en omvat alle activiteiten met betrekking tot de Engelse nationale ploeg.

De overeenkomst gaat van start bij de kwalificatiereeks voor het WK in 2018 en de FA Cup. Onder de voorwaarden van de overeenkomst kan bookmaker Ladbrokes profiteren van de exposure van het nationale elftal rond alle interlandwedstrijden en alle rondes van de FA Cup. Ook opgenomen in de overeenkomst zijn de wedrechten in het Wembley Stadion. Eerder zaten deze rechten nog in een deal met een andere Engelse bookmaker, namelijk Betfred.

Martin Glenn, chief executive van de Engelse voetbalbond, over de deal: "Ladbrokes treedt toe tot een uitstaande portefeuille van officiële FA partners. We zijn verheugd om hen te verwelkomen aan boord."

Ladbrokes CEO Jim Mullen over de samenwerking: "Voetbal is de heilige graal van de sportieve mogelijkheden voor sponsoring. We zijn zeer verheugd met deze exclusieve rechten die Ladbrokes extra zichtbaarheid geven in heel Engeland de komende tijd. We zijn bereid om te investeren waar we weten dat we een verschil kunnen maken en deze deal versterkt de sportieve passie, dat is duidelijk door Ladbrokes."

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares