Filiaal van Ladbrokes

Ladbrokes officiele partner van Engelse FA

Ladbrokes is die nieuwe officiële wedpartner geworden van de Engelse voetbalbond (Football Association), het bestuursorgaan van de voetbalsport in Engeland. De overeenkomst tussen één van de grootste Engelse bookmakerskantoren en de voetbalbond zal beginnen in augustus en omvat alle activiteiten met betrekking tot de Engelse nationale ploeg.

De overeenkomst gaat van start bij de kwalificatiereeks voor het WK in 2018 en de FA Cup. Onder de voorwaarden van de overeenkomst kan bookmaker Ladbrokes profiteren van de exposure van het nationale elftal rond alle interlandwedstrijden en alle rondes van de FA Cup. Ook opgenomen in de overeenkomst zijn de wedrechten in het Wembley Stadion. Eerder zaten deze rechten nog in een deal met een andere Engelse bookmaker, namelijk Betfred.

Martin Glenn, chief executive van de Engelse voetbalbond, over de deal: "Ladbrokes treedt toe tot een uitstaande portefeuille van officiële FA partners. We zijn verheugd om hen te verwelkomen aan boord."

Ladbrokes CEO Jim Mullen over de samenwerking: "Voetbal is de heilige graal van de sportieve mogelijkheden voor sponsoring. We zijn zeer verheugd met deze exclusieve rechten die Ladbrokes extra zichtbaarheid geven in heel Engeland de komende tijd. We zijn bereid om te investeren waar we weten dat we een verschil kunnen maken en deze deal versterkt de sportieve passie, dat is duidelijk door Ladbrokes."

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares