Bwin

Manchester United tekent overeenkomst met Bwin

Bwin.com heeft een overeenkomst gesloten met Manchester United om als officiële partner te dienen voor de Engelse Premier League club. De overeenkomst is van toepassing op het komende seizoen 2012/2013.

Bwin vervangt hiermee het Engelse bookmakerskantoor Betfair, dat 3 jaar lang als officiële weddenschappenpartner diende bij de club uit Manchester. "Met Manchester United, heeft Bwin haar internationale sponsoring portfolio wederom vergroot", aldus een woordvoerder van Bwin.

"Als de officiële online gaming en weddenschappenpartner, biedt deze overeenkomst Bwin tal van online sponsor mogelijkheden, die perfect passen bij de Bwin producten. Manchester United is beroemd om zijn internationale fans. De club heeft meer dan 25 miljoen vrienden op Facebook en meer dan 200 officiële fanclubs in 24 landen."

Laatste Nieuws

mei 21, 2022
Ronaldinho tekent bij Circus
Nieuws Redactie

Ronaldinho tekent bij Circus

De Braziliaanse baltovenaar Ronaldinho heeft een samenwerkingsverband getekend bij Circus.nl, het online platform voor sportweddenschappen.
april 11, 2022
Unibet logo
Nieuws Redactie

Bedrijf achter Unibet noteert omzetverlies

Het bedrijf achter Unibet, Kindred Group, heeft bekend gemaakt dat de terugtrekking van de Nederlandse gokmarkt in oktober vorig jaar heeft geleid tot 30% omzetdaling in Q1.
april 08, 2022
FC Volendam Betcity
Nieuws Redactie

BetCity nieuwe hoofdsponser FC Volendam

FC Volendam heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nederlandse bookmaker BetCity is met ingang van het volgende seizoen (2022/2023) de nieuwe hoofdsponsor van de club aan de Dijk.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares