Bwin

Manchester United tekent overeenkomst met Bwin

Bwin.com heeft een overeenkomst gesloten met Manchester United om als officiële partner te dienen voor de Engelse Premier League club. De overeenkomst is van toepassing op het komende seizoen 2012/2013.

Bwin vervangt hiermee het Engelse bookmakerskantoor Betfair, dat 3 jaar lang als officiële weddenschappenpartner diende bij de club uit Manchester. "Met Manchester United, heeft Bwin haar internationale sponsoring portfolio wederom vergroot", aldus een woordvoerder van Bwin.

"Als de officiële online gaming en weddenschappenpartner, biedt deze overeenkomst Bwin tal van online sponsor mogelijkheden, die perfect passen bij de Bwin producten. Manchester United is beroemd om zijn internationale fans. De club heeft meer dan 25 miljoen vrienden op Facebook en meer dan 200 officiële fanclubs in 24 landen."

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares