Tipico logo

Tipico tekent overeenkomst met Bayern München

De Duitste bookmakers Tipico heeft een sponsorovereenkomst gesloten met de kampioen van de Duitse Bundesliga FC Bayern München.

De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar en loopt vanaf het seizoen 2015-2016 tot het einde van het seizoen 2018-2019. De sportweddenschappen aanbieder zal een premium partner van de Duitse club worden naast andere bedrijven zoals luchtvaartmaatschappij Lufthansa en het logistieke bedrijf DHL.

Bevestiging van de deal komt na besprekingen die afgelopen maart in gang waren gezet. Door deze overeenkomst zal Tipico de huidige online wedpartner Bwin vervangen als belangrijkste sponsor voor sportweddenschappen. Met de deal zou een bedrag gemoeid zijn van €5,5 miljoen per seizoen.

"Tipico heeft zich ontwikkeld tot een uitstekend merk en is een uitstekende aanvulling van onze andere sponsoren" aldus Bayern München board director voor internationalisering en strategie, Jörg Wacker.

Jan Bolz, CEO van Tipico, voegde hier aan toe: "Bayern München is een rolmodel voor vele voetbalclubs in de hele wereld. Bookmaker Tipico, als Duitse marktleider in sportweddenschappen, is de ideale partner voor de meest succesvolle club van Duitsland."

Laatste Nieuws

juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
juni 29, 2022
Unbet logo
Nieuws Martijn Katsman

Ajax gaat samenwerking aan met Unibet

Ajax gaat samenwerken met Unibet. De landskampioen en de aanbieder van online sportweddenschappen hebben een meerjarige overeenkomst ondertekend, tot en met 2026.
juni 14, 2022
Entain logo
Nieuws Redactie

Entain neemt BetCity over

Het internationale bedrijf voor sportweddenschappen en kansspelen Entain PLC heeft overeenstemming bereikt over de overname van de Nederlandse online bookmaker BetCity.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares