Tipico logo

Tipico tekent overeenkomst met Bayern München

De Duitste bookmakers Tipico heeft een sponsorovereenkomst gesloten met de kampioen van de Duitse Bundesliga FC Bayern München.

De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar en loopt vanaf het seizoen 2015-2016 tot het einde van het seizoen 2018-2019. De sportweddenschappen aanbieder zal een premium partner van de Duitse club worden naast andere bedrijven zoals luchtvaartmaatschappij Lufthansa en het logistieke bedrijf DHL.

Bevestiging van de deal komt na besprekingen die afgelopen maart in gang waren gezet. Door deze overeenkomst zal Tipico de huidige online wedpartner Bwin vervangen als belangrijkste sponsor voor sportweddenschappen. Met de deal zou een bedrag gemoeid zijn van € 5,5 miljoen per seizoen.

"Tipico heeft zich ontwikkeld tot een uitstekend merk en is een uitstekende aanvulling van onze andere sponsoren" aldus Bayern München board director voor internationalisering en strategie, Jörg Wacker.

Jan Bolz, CEO van Tipico, voegde hier aan toe: "Bayern München is een rolmodel voor vele voetbalclubs in de hele wereld. Bookmaker Tipico, als Duitse marktleider in sportweddenschappen, is de ideale partner voor de meest succesvolle club van Duitsland."

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account