Filiaal van William Hill

William Hill verlengt sponsoring Schotse Cup

William Hill heeft het huidige sponsorcontract met de Schotse voetbalbond voor twee jaar verlengt om zo de naam aan de Scottish Cup te verbinden tot 2016.

De in Londen gevestigde bookmaker William Hill verlengde zo na drie jaar de eerdere sponsorovereenkomst uit augustus 2011.

Naast deze sponsordeal van 's werelds oudste nationale voetbaltrofee is William Hill ook officiële wedpartner van het Schotse nationale elftal. De overeenkomst zal zorgen voor een betere zichtbaarheid van de mobiele en online producten voor de fans van het Schotse voetbal.

"Het is een grote eer voor ons om te worden geassocieerd met de Schotse Cup en we zijn blij om onze relatie met de oudste nationale beker in de voetbalwereld verder uit te kunnen breiden", aldus Kristof Fahy, Chief Marketing Officer voor William Hill.

Ook de Schotse voetbalbond toonde zich verheugd over deze zeven-cijferige overeenkomst. "We zijn zeer verheugd over deze samenwerking met William Hill en over het feit dat William Hill zich op deze manier verbind aan het Schotse voetbal," zei Stewart Regan, voorzitter van de Schotse voetbalbond".

"In een moeilijke economische klimaat is het voor het Schotse voetbal een geruststellende gedachte dat één van meest gevestigde merknamen in het Verenigd Koninkrijk zich profileert als een gepassioneerde supporter van ons voetbal".

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account