Filiaal van William Hill

William Hill verlengt sponsoring Schotse Cup

William Hill heeft het huidige sponsorcontract met de Schotse voetbalbond voor twee jaar verlengt om zo de naam aan de Scottish Cup te verbinden tot 2016. De in Londen gevestigde bookmaker William Hill verlengde zo na drie jaar de eerdere sponsorovereenkomst uit augustus 2011.

Naast deze sponsordeal van 's werelds oudste nationale voetbaltrofee is William Hill ook officiële wedpartner van het Schotse nationale elftal. De overeenkomst zal zorgen voor een betere zichtbaarheid van de mobiele en online producten voor de fans van het Schotse voetbal.

"Het is een grote eer voor ons om te worden geassocieerd met de Schotse Cup en we zijn blij om onze relatie met de oudste nationale beker in de voetbalwereld verder uit te kunnen breiden", aldus Kristof Fahy, Chief Marketing Officer voor William Hill.

Ook de Schotse voetbalbond toonde zich verheugd over deze zeven-cijferige overeenkomst. "We zijn zeer verheugd over deze samenwerking met William Hill en over het feit dat William Hill zich op deze manier verbind aan het Schotse voetbal," zei Stewart Regan, voorzitter van de Schotse voetbalbond".

"In een moeilijke economische klimaat is het voor het Schotse voetbal een geruststellende gedachte dat één van meest gevestigde merknamen in het Verenigd Koninkrijk zich profileert als een gepassioneerde supporter van ons voetbal".

Laatste Nieuws

september 28, 2022
Filipijnse operators
Nieuws Martijn Katsman

Tikkende tijdbom in Premier League door POGO’s?

De meeste fans van de Premier League hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van een POGO. Deze bedrijven maken het voor Aziaten mogelijk om te gokken op wedstrijden in de Premier League.
augustus 12, 2022
Aston Villa en Duelbits
Nieuws Redactie

Aston Villa gaat samenwerken met niet-actieve bookmaker

Premier League voetbalclub Aston Villa gaat samenwerken met Duelbits. De bookmaker en eigenaar van een cryptocurrency-casino wordt de officiële Europese gokpartner voor het komende seizoen.
juli 08, 2022
888 Holdings plc
Nieuws Martijn Katsman

Overname maakt van 888 Holdings een nog grotere speler

Opvallend nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. 888 Holdings heeft William Hill overgenomen. Het gokbedrijf betaalt daar een bedrag van 1,95 miljard pond voor. Omgerekend naar euro's is dat 2,25 miljard.
juni 30, 2022
Superfans BetCity
Nieuws Martijn Katsman

'Superfans' vervangen bekende gezichten bij BetCity

Gokbedrijven mogen niet langer BN’ers en bekende oud-voetballers inzetten in reclames. Minister Weerwind voor Rechtsbescherming heeft de Regeling werving, reclame en verslavingspreventie kansspelen aangepast.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares