Pay and play

Pay n play bookmakers: wat is het en wie zijn ze?

Pay n play bookmakers zijn bookmakers waarbij je geen account hoeft aan te maken. Het registratie- en goedkeuringsproces blijft je dus bespaard.

Je kunt binnen een minuut spelen zonder een wachtwoord of een gebruikersnaam. Het registratieproces verloopt geheel op de achtergrond via de betaalmethode van Trustly. Dankzij deze betalingsmethode krijg je direct toegang tot het aanbod van weddenschappen en kun je direct inzetten.

Bij een pay n play bookmaker hoef je dus:

  • geen registratiegegevens in te voeren
  • geen documenten te uploaden voor je een uitbetaling kunt doen
  • niet te wachten op accountverificatie

Als je Trustly tot nu toe nog niet hebt gebruikt, dan heb je een snelle, eenvoudige en veilige betalingsmethode gemist. Zoals gezegd heb je geen inloggegevens meer nodig, je selecteert Trustly als je betalingsmethode, kiest je bank, logt in met je bankreferenties, kiest de rekening voor betaling en bevestigt je betaling.

Online sportweddenschappen in combinatie met Trustly zijn specifiek ontworpen om spelers te helpen zich te concentreren op wat er echt toe doet, namelijk het plaatsen van een winstgevende weddenschap. Trustly maakt het een fluitje van een cent om een storting te doen, zeker ook op je mobiel.

Hoe weten ze wie ik ben?

De BankID is een oplossing voor burgeridentificatie waarmee bedrijven, banken en overheidsinstanties zich via internet kunnen authenticeren en overeenkomsten met individuen kunnen sluiten. Doordat je een betaling maakt via Trustly vervangt je online BankID het gebruikersaccount en wordt deze door de bookmaker gebruikt als authenticatiemethode.

De bank deelt dus op de achtergrond jouw gegevens met de bookmaker. De bookmaker maakt op de achtergrond een account voor je aan en jij kunt direct spelen.

Hoe krijg ik uitbetaald?

Uitbetalen bij een pay n play bookmaker gaat op dezelfde manier als storten, namelijk via Trustly. De snelheid van uitbetalen is echter wel afhankelijk van de gekozen bookmaker en van je eigen bank.

Welke bookmakers gebruiken Pay and Play?

Naast de nieuwe bookmakers waarmee Trustly samenwerkt, kun je Trustly ook gebruiken bij de gevestigde bookmakers. Waar je bij de nieuwe bookmakers het hele registratieproces overslaat is dit bij de gevestigde bookmakers slechts één van de vele betaalmethodes. Het is in ieder geval de snelste!

Samenvattend:

Bij een pay n play bookmaker kun je direct spelen zonder een account aan te maken. Slechts een storting via Trustly volstaat.

Verspil dus geen tijd meer aan registratieformulieren, KYC-documenten of een langdurig betaalproces maar gebruik deze tijd liever om op zoek te gaan naar de juiste strategie voor je online weddenschappen.

Claim een Free Bet

Lees ook

Meeste minuten op achterstand
Meeste minuten op voorsprong
Unibet logo
Lees alle artikelen
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account