Neteller

Neteller

Neteller is een online betaalmethode, ook wel een ewallet genoemd, waarmee je geld in verschillende valuta's kunt verzenden en ontvangen. Het is één van de bekendste ewallets ter wereld en wordt door veel gerenommeerde bedrijven en een groot aantal online bookmakers geaccepteerd.

Het gebruik van Neteller als betaalmethode bij een bookmaker heeft een aantal voordelen ten opzichte van creditcards en betaalpassen of bankrekeningen. We zullen deze voordelen in dit artikel opsommen.

Miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruiken deze betaalmethode om te betalen en betaald te krijgen. Met een groot aantal online en offline opname- en bestedingsopties heb je altijd direct toegang tot je geld via verkooppunten, geldautomaten en online.

Is Neteller betrouwbaar?

Neteller is absoluut veilig om te gebruiken en voor wat betreft het gebruik bij bookmakers is het aantoonbaar veiliger dan het gebruik van een creditcard of bankoverschrijving.

Neteller is onderdeel van Paysafe Financial Services Limited en bestaat al sinds 1999. De beveiliging van accounts heeft de hoogste prioriteit en met een team dat 24/7 op zoek is naar verdachte accountactiviteit en het gebruik van geavanceerde SSL-codering, kun je gerust stellen dat het geld in je account veilig is. Het is ook mogelijk om tweestapsverificatie in te stellen, wat betekent dat inbraak op je account vrijwel onmogelijk is.

Hoe werkt Neteller?

Neteller gebruik je online met je account ID of via je eigen Neteller bankpas. Je meldt je aan via de website van Neteller en voert je gegevens in plus de bankrekening die je wilt koppelen aan je account. Na verificatie van je ID en adres krijg je een eigen account ID. Deze gebruikt je voor je online betalingen. Uiteraard moet je wel geld op je Neteller-account hebben staan. Je stort geld naar je account via de volgende stortingsopties:
 • Creditcard (Mastercard/Visa)
 • Bankoverschijving (Maestro)
 • PaysafeCard
 • Bitcoin/BitcoinCash
 • Rapid Transfer
 • Skrill

Voordelen van Neteller

 • Extra beveiliging
  Door het delen van bankgegevens, creditcardnummers en persoonlijke financiële informatie met andere partijen (bijvoorbeeld bookmakers) kunnen sommige spelers zich ongemakkelijk voelen. Neteller biedt een extra beveiligingslaag, omdat de bookmaker alleen informatie over je Neteller-account heeft en nooit je bankgegevens.
 • Lagere kosten
  Er zijn besparingen te behalen door e-wallets te gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van lagere opnamekosten bij een bookmaker. Als je in aanmerking komt voor het Neteller VIP-programma, kunnen deze besparingen nog verder oplopen.
 • Extra bonussen
  Sommige bookmakers bieden extra bonussen voor het gebruik van Neteller. Dit gebeurt niet overal maar er is een groeiend aantal dat Neteller als voorkeursbetaalmethode vermeldt en je een bonus geeft voor het gebruik ervan.
 • Snellere stortingen / opnames
  Het gebruik van e-wallets betekent dat je je geld veel sneller krijgt en in principe direct stortingen kunt doen naar je spelersaccount. Doorgaans is de opnametijd bij de meeste bookmakers minder dan 24 uur, in tegenstelling tot enkele dagen voor bankoverschrijvingen.
 • Snelle overboekingen
  Je kunt geld naar andere gebruikers sturen met alleen hun e-mailadres. Dit is met name handig om internationaal geld naar vrienden en familie te sturen.
 • Meerdere valuta-opties
  Het is mogelijk om een ​​account in veel verschillende valuta's te openen. Dit is een groot pluspunt voor mensen die internationaal veel geld overmaken.
Neteller biedt je de mogelijkheid om rechtstreeks toegang te krijgen tot je geld via een MasterCard, bekend als Net+. Met deze kaart heb je rechtstreeks toegang tot je geld bij geldautomaten over de hele wereld, kun je online winkelen en aankopen doen zoals je dat ook met een bankpas of creditcard doet.

Om deze kaart aan te vragen moet je eerst een geverifieerd account hebben. De kaart vraag je aan via de menuoptie Net+ Cards in je account en enkele dagen later krijg je de kaart al thuis gestuurd.

Voordelen van Net+ Prepaid MasterCard®

 • Directe geldopnames bij geldautomaten wereldwijd
 • Kan overal worden gebruikt waar MasterCard wordt geaccepteerd
 • Geen maandelijkse kosten

Uitbetalingen

Wil je een uitbetaling doen vanaf je Neteller-account kan dit natuurlijk ook. In je account kies je voor de menuoptie Money Out. Vervolgens geeft je het gewenste bedrag op wat je wilt overmaken naar de bankrekening die gekoppeld is aan je account. De opname verschijnt na enkele dagen op je bankrekening.

0
Shares