Skrill

Skrill

Wat is Skrill?

Skrill is een online betaalbedrijf waarmee je transacties kunt uitvoeren en geld kunt overboeken naar vele landen over de hele wereld. Skrill is opgericht in 2001 en is nu eigendom van de Paysafe Group, een grote betalingsgroep die online betalingsdiensten aanbiedt. Skrill begon ooit als een e-commerce betalingsgateway, maar heeft zijn diensten tegenwoordig uitgebreid met een onlineservice waarmee je geld over de hele wereld kunt versturen.

Het openen van een Skrill account geeft je toegang tot de betaalservice, genaamd Skrill Money Transfer. Daarnaast beschik je ook gelijk over een Skrill wallet. Skrill is snel, eenvoudig en goedkoop vanwege de zeer aantrekkelijke prijzen, wisselkoersen en kosten.

Je kunt via Skrill Money Transfer internationaal geld verzenden en de betaling financieren via een creditcard, betaalpas, Sofort of bankoverschrijving. De ontvanger kan ervoor kiezen om geld rechtstreeks op zijn bankrekening te ontvangen, hoewel het ontvangen van geld in een mobiele portemonnee ook een optie is voor een klein aantal landen.

Voor het versturen van geld naar iemand een Skrill account heb je alleen zijn e-mailadres nodig. Voor het versturen van geld naar iemand zonder een Skrill account heb je alleen een naam en bankrekeningnummer nodig om het gewenste bedrag naar hem of haar over te maken.

Is Skrill betrouwbaar?

Skrill bestaat al sinds 2001 en is oorspronkelijk begonnen onder de naam Moneybookers. Ze zijn volledig geautoriseerd en gereguleerd. Wereldwijd wordt Skrill door miljoenen klanten gebruikt om online te betalen en binnenlandse en buitenlandse overschrijvingen te doen. Paysafe Group, het bedrijf dat eigenaar is van Skrill, heeft kantoren op meer dan 20 locaties over de hele wereld en staat garant voor veilige geldoverdrachten.

Skrill is volledig geautoriseerd en gereguleerd door verschillende toezichthouders over de hele wereld, waaronder de Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk en het Amerikaanse Department of Treasure's Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN).

Hoe werkt Skrill?

Om Skrill te gebruiken heb je een Skrill account nodig. Na afronding van het verificatieproces en het koppelen van je bankrekening kun je inloggen op je Skrill account. Geld overmaken is heel simpel. Je klikt op Send in het linker menu.

Vervolgens kies je voor de optie Skrill to Skrill of de optie Skrill Money Transfer. In het eerste geval wordt het geld verstuurd naar de Skrill wallet van de ontvanger. In het tweede geval wordt het geld verstuurd naar de bankrekening van de ontvanger.

We raden je aan om de Skrill Money Transfer optie te gebruiken om geld naar het buitenland te verzenden in plaats van de Skrill to Skrill service, die veel duurder, langzamer en minder handig is.

Geld storten op je Skrill account is al net zo eenvoudig. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

 • Creditcard (Mastercard/Visa)
 • Bankoverschrijving (Maestro)
 • Neteller
 • Trustly
 • PaysafeCard
 • Bitcoin/BitcoinCash
 • Rapid Transfer
 • Ideal
 • Klarna

In alle gevallen (behalve de bankoverschrijving) staat het gestorte bedrag direct op je account. Vanuit hier kun je het vervolgens overmaken naar derden.

Knect

Knect is het Skrill-loyaliteitsprogramma. Ben je een regelmatige gebruiker van deze online betaalmethode dan loont het zeker de moeite om je hiervoor aan te melden.

Bijna alle transacties leveren je punten op. Zodra je genoeg punten hebt verzameld kun je deze inwisselen voor bijvoorbeeld geldbeloningen of bonussen.

Ben je ingelogd in je Skrill account dan zie je rechtsboven een bericht Loyalty programme - Join Knect. Klik hierop en je ziet vervolgens een button om je aan te melden. Klik hierop en je bent direct aangemeld en kunt beginnen met het sparen van punten. Deelname aan het Knect is gratis.

Voordelen van Skrill

 • Zeer concurrerende tarieven en wisselkoersen bij het gebruik van Skrill Money Transfer
 • Veilige, snelle en handige overschrijvingen via Skrill Money Transfer
 • Zeer positieve klantbeoordelingen op Trustpilot
 • Makkelijk Bitcoins kopen via je eigen account

Nadelen van Skrill

 • Niet wereldwijd te gebruiken
 • Je kunt alleen naar een bankrekening of ander Skrill account verzenden
 • Kopen en verkopen van Bitcoins alleen binnen je eigen account (niet verhandelbaar)

Skrill Card

Skrill biedt tevens een betaalpas die kan worden gebruikt om online, of in winkels op miljoenen locaties over de hele wereld, te betalen. De pas is direct gekoppeld aan je Skrill account. Zolang je geld op je account hebt staan kun je deze pas gebruiken. De bankpas kan worden gebruikt om contant geld op te nemen bij 1,9 miljoen geldautomaten wereldwijd.

De pas is alleen beschikbaar voor inwoners van geautoriseerde landen van de Europese Economische Ruimte (EER), waaronder ook Nederland valt. Om de kaart aan te vragen moet je wel een geverifieerd account hebben. De kaart vraag je aan via de menuoptie Skrill Card in je account en enkele dagen later krijg je de kaart al thuisgestuurd.

FAQ Skrill

 • Wat is Skrill?

  Skrill is een virtuele portemonnee, ook wel digitale portemonnee of ewallet genoemd. Je gebruikt het als online betaalmethode waarmee je betaalt aan bijvoorbeeld een webwinkel. Ook kun je met Skrill geld overboeken naar een vriend of vriendin die ook een Skrill account heeft.

  Je Skrillaccount is gekoppeld aan je bankrekening. Op die manier kun je je account altijd aanvullen of jezelf uitbetalen naar je bankrekening.

 • Hoe werkt Skrill?

  Om Skrill te gebruiken heb je een Skrill account nodig. Het aanmaken is gratis. Kom je vervolgens ergens online Skrill tegen als betaalmethode dan klik je op de link/button, log je in met je account ID en betaal je. Zo simpel kan het zijn.

 • Is Skrill betrouwbaar?

  Ja, dit is een betrouwbare manier van online betalen. Skrill is onderdeel van Paysafe Payment Solutions Limited en wordt oa. gereguleerd door de Centrale Bank van Ierland (EU)

  Deze online betaalmethode bestaat al sinds 2001 en wordt wereldwijd gebruikt door meer dan een miljoen mensen.

 • Skrill account maken

  Een Skrill account maken is simpel. Het enige wat je nodig hebt is een bankrekening. Klik hierboven op de button "Open een Skrill account" en je komt op de homepage van Skrill.

  Selecteer vervolgens rechtsboven de paarse button "Register" en je kunt je direct een account aanmaken.

 • Skrill en Paysafecard

  Eén van de manieren om geld op je Skrill account te zetten is via Paysafecard. Nadat je bent ingelogd in je account kies je in het menu voor "Deposit". Kies vervolgens uit de verschillende betaalopties die je te zien krijgt de optie "Paysafecard".

  Voer het bedrag in en kies "Continue". Je ziet nu het bedrag minus de kosten die Skril berekent. Selecteer de button "Go to Paysafecard" en je wordt doorgestuurd naar Paysafecard.

  Voorwaarde is wel dat je een Paysafecard-account hebt. Anders kun je deze transactie niet voltooien.

Skrill
Skrill Join Now
Neteller
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account