Bwin App voor Android en iOs

Bwin Sports App voor Android en iOS

De Bwin app is één van de snelst groeiende bookmaker apps waarmee je tot op de seconde nauwkeurig weddenschappen in de gaten kunt houden op je mobiele apparaat. Deze app brengt je zo dicht bij de actie dat je bijna het idee hebt dat je zelf aanwezig bent bij een voetbalwedstrijd of ander sportevenement.

Als één van Europa's populairste bookmakers, houdt Bwin zich al sinds de oprichting in 1997 bezig met de behoefte aan sportweddenschappen van meer dan 20 miljoen klanten. Lees meer over Bwin.

De nieuwe Bwin Sports app voor Android en iOS is nu te verkrijgen en biedt je veel extra's zoals:

  • De Bwin app is geschikt voor mobiele gebruikers van het Android of het iOS platform
  • Volledige toegang tot voetbal, tennis, hockey en nog veel meer sporten
  • Slimme snelkoppelingen en een snelle marktselectie maken je het extra gemakkelijk
  • Live streaming, live waarschuwingen en uitgebreide statistieken voor je in-play weddenschappen

Is de app van Bwin eenvoudig om te gebruiken?

Zodra je de Bwin-app downloadt wordt je begroet met een gestroomlijnde en stijlvolle interface die de bekende zwart, wit en gele kleuren van het merk weerspiegelt. De navigatie is eenvoudig gemaakt, je kunt zich registreren, inloggen en toegang krijgen tot belangrijke functies via het handige menu in de linkerbovenhoek.

Tevens is er een handige navigatiebalk waarmee je kunt schakelen tussen de hoogtepunten van weddenschappen, promoties, live wedden en andere nuttige secties binnen de app.

Het plaatsen van een weddenschap is snel en gemakkelijk. Je hoeft alleen maar op het gekozen sportevenement te tikken, je kansen en inzet te selecteren en deze worden toegevoegd aan je wedbriefje. Het wedstrookje kan rechtsboven in het app-scherm worden gevonden, waardoor het gemakkelijk is om al je sportweddenschappen op één plek te houden.

Ook informatie over live statistieken ontbreken niet. Er is veel nuttige informatie te krijgen, zoals informatie over aanvallen, gevaarlijke aanvallen, schoten op het doel en schoten naast het doel. Precies wat je nodig hebt om je live weddenschap eventueel aan te passen.

Zeker een aanrader dus! De app is eenvoudig te verkrijgen door deze direct te downloaden vanaf de Bwin website.

Claim een Free Bet

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account