Betway logo

Betway sluit overeenkomst met FC Schalke 04

  • Match header module: Select

Bookmaker Betway heeft een driejarige sponsordeal getekend met de Duitse voetbalclub FC Schalke 04. Volgens de overeenkomst zal Betway de komende drie seizoenen profiteren met o.a. diverse advertenties in de Veltins-Arena.

Het is één van de grotere deals voor de bookmaker uit het Verenigd Koninkrijk. Naast de sponsordeal uit 2017 met The Grand National, welke zal worden verlengd tot 2024 is Betway onlangs ook nog een partnerschap aangegaan met de ATP Mercedes Cup waarin het de officiële wedpartner is.

Het partnerschap valt gelijk met het moment waarop in Duitsland de nieuwe Wet op Kansspelen van kracht wordt. Hierdoor worden per 1 juli nieuwe licenties uitgegeven voor online gokken en online poker. De licenties voor het aanbieden van (online) sportweddenschappen werden onder het derde gewijzigde staatsverdrag van oktober vorig jaar, in maart al uitgegeven.

FC Schalke mag zich nu in het rijtje plaatsen van een aantal andere voetbalclubs, waaronder Werder Bremen, die naast FC Schalke afgelopen seizoen ook degradeerde uit de Bundesliga, Hertha BSC (wordt ook gesponsord door Betway) en VfB Stuttgart.

"Het is een grote eer om samen te werken met FC Schalke 04, één van de meest bekende namen in het Duitse voetbal", volgens Maik Bordowski, hoofd marketing voor Duitsland bij Betway. "We kijken ernaar uit om de club in hun ambities te steunen om zo snel mogelijk terug te keren naar de Bundesliga.

In de daaropvolgende jaren geeft het premium partnership de Britse bookmaker recht op uitgebreide advertentie- en marketingcampagnes met de club."

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Toto logo
Juventus-voetballer Nicolò Fagioli
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account