Interwetten logo

Interwetten en Liverpool tekenen samenwerkingsverband

De online aanbieder van sportweddenschappen, Interwetten, heeft een nieuwe sponsorovereenkomst getekend met het Engelse Liverpool FC.

Dankzij dit zogenoemde "regionaal partnerschap op lange termijn" kunnen de fans van The Reds gebruik maken van exclusieve promoties en unieke content op de digitale platforms van de Engelse Premier League club.

De overeenkomst werd getekend slechts een paar dagen nadat Liverpool zich had gekwalificeerd voor de Champions League-finale tegen Real Madrid.

"Als betrouwbare aanbieder van sportweddenschappen streven we altijd naar langdurige samenwerkingen met bedrijven met een internationale reputatie. Het vervult ons dan ook met trots dat we met Liverpool FC één van de meest traditionele en krachtige clubs ter wereld aan onze zijde hebben."
Stefan Sulzbacher - Interwetten

Ook aan de kant van The Reds is men verheugd over de nieuwe samenwerking.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met Interwetten te lanceren. Samen zullen we onze fans in de regio nieuwe kansen bieden om met de club in contact te komen door middel van innovatieve inhoud en unieke ervaringen."
Ben Latty - commercieel directeur Liverpool FC

Interwetten heeft onlangs meerdere sponsorovereenkomsten gesloten met de onder andere de; NHL, PDC, de Oostenrijkse skifederatie en de Duitse skifederatie. De in Oostenrijk gevestigde bookmaker streeft duidelijk naar een grotere naamsbekendheid met de nadruk op langdurige samenwerkingen.

Samenwerkingen tussen online bookmakers en voetbalclubs komen steeds vaker voor. Zo tekende stadsgenoot Everton eerder een deal met de Aziatische bookmaker i8.bet. Ook in Nederland komen dergelijke sponsorovereenkomsten voor. Begin april tekende FC Volendam een lucratieve deal waarbij gokbedrijf Betcity de nieuwe hoofdsponsor wordt.

Over Interwetten

Interwetten is één van de eerste aanbieders op het gebied van online wedden. Reeds in 1997 had het wedkantoor al een website gelanceerd waarop je online weddenschappen kon afsluiten.

Ook in Nederland kreeg de online bookmaker al snel naamsbekendheid. Toen echter bekend werd dat de Nederlandse kansspelmarkt zou worden gereguleerd en buitenlandse bookmakers zonder kansspelvergunning zich niet langer actief op Nederlandse spelers mochten richten, besloot Interwetten de Nederlandse markt te verlaten.

Claim een Free Bet

Laatste Nieuws

Unibet EK promotie
Bet365 - Zet in & Ontvang
Betsson logo
Meer nieuws
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account