SpeedyBet homepage

SpeedyBet

  • Match header module: Select

SpeedyBet is een nieuwe bookmaker die gebruik maakt van een pay and play service. Registratie is hierbij niet nodig, je kunt direct geld storten en spelen. Speedy Bet is onderdeel van het Zweedse bedrijf Hero Gaming en heeft een vergunning in Malta, afgegeven door de Malta Gaming Authority (MGA).

SpeedyBet's slogan is "No fuss betting" (gokken zonder gedoe), waarbij deze bookmaker beweert dat gokkers dankzij het snelle opnamesysteem in slechts 43 seconden miljonair kunnen worden. In theorie zal dit ongetwijfeld kloppen maar dan moet je natuurlijk wel eerste een gigantische weddenschap gewonnen hebben.

Weddenschappen

We kunnen niet zeggen dat het aanbod van sportweddenschappen bij Speedy Bet gigantisch is maar de meest populaire evenementen om op te wedden zijn ieder geval afgedekt. Tenzij je een liefhebber bent van minder populaire of extreme sporten, is het aanbod ruim voldoende.

Net als in het overgrote deel van Europa en de rest van de wereld, is voetbal nog altijd de populairste sport om naar te kijken en op te wedden. SpeedyBet biedt weddenschappen aan voor wedstrijden uit alle hoeken van de wereld, waarbij de grote voetbalcompetities uit landen zoals Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië veel aandacht krijgen. Ook voor de minder bekende competities zoals die uit Azië of Afrika zijn er weddenschappen af te sluiten.

Vanwege de populariteit van Speedy Bet in de Scandinavische landen is er een uitgebreid aanbod van ijshockeyweddenschappen. In totaal kun je wedden op wedstrijden uit 14 verschillende landen en grote internationale competities, waarvan de National Hockey League (NHL) in de VS de bekendste is.

Inzet

De minimale inzet per weddenschap is € 1.

Stortingen

Speedy Bet is een Pay n Play bookmaker. Dat wil zeggen dat je maar via één manier (Trustly) geld kunt overmaken naar je spelersaccount. Nadat je een storting hebt gemaakt staat het geldbedrag direct op je spelersaccount. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wanneer een storting mislukt en deze niet wordt bijgeschreven op je spelersaccount, betekent dit meestal dat je bank het geld heeft gereserveerd en dat het wordt teruggestort naar je bankrekening. Hoe snel het geld wordt teruggestort, hangt af van je bank. Mocht een storting mislukken kun je beter eerst contact opnemen met je bank in plaats van met de klantenservice van SpeedyBet.

SpeedyBet Uitbetalingen

Uitbetalingen kunnen op elk gewenst moment worden aangevraagd en worden direct afgehandeld. Voorwaarde is wel dat je account geverifieerd is. Let op: je moet je verificatie zelf ingang zetten na het aanvragen van een uitbetaling.

Klantenservice

De beste manier om de klantenservice te bereiken is via de live chat functie. Deze kun je vinden in de rechterbenedenhoek van het scherm op de website of achter de menubalk op de mobiele app. De live chat is operationeel tussen 09:00 - 00:00 (CEST). Hier kun je terecht met al je vragen over weddenschappen, bonussen of je spelersaccount. De klantenondersteuning is ook te bereiken via email (support@).

SpeedyBet Bonus

SpeedyBet biedt al haar nieuwe klanten een 100% welkomstbonus tot maximaal € 200. Deze bonus is alleen geldig bij je eerste storting, welke minimaal €20 moet zijn. Het bonusbedrag wordt direct toegevoegd aan je spelersaccount nadat je je eerste storting hebt gemaakt. De bonus moet 16 keer worden rondgespeeld voordat je deze kunt laten uitbetalen.

Conclusie

SpeedyBet heeft een prima aanbod van sportweddenschappen met de nadruk op ijshockey en de grote Europese voetbalcompetities. De odds die men aanbiedt zijn meestal niet heel bijzonder echter de snelheid waarmee je kunt beginnen met inzetten en het feit dat je geen uitgebreid registratieproces hoeft te doorlopen, is een groot pluspunt. De bonusvoorwaarde vinden wij een stuk minder interessant.

Wil je echter een veilige en snelle bookmaker om je weddenschappen te plaatsen en je geen zorgen maken over lange stortings- of opnametijden, dan is Speedy Bet een zeer geschikte bookmaker voor het plaatsen van je weddenschappen.

Claim een Free Bet

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account