Betdaq homepage

BETDAQ

  • Match header module: Select

Per 1 oktober 2021 is het niet langer toegestaan om als Nederlander te spelen bij BETDAQ indien je ook woonachtig in Nederland bent. Deze bookmaker heeft namelijk (nog) geen vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa). Wij weten op dit moment niet of BETDAQ plannen heeft om een vergunning voor de Nederlandse markt aan te vragen.

BETDAQ is de op één na grootste sport betting exchange van de wereld waar jaarlijks alleen al voor meer dan € 5 miljard aan weddenschappen wordt afgesloten. BETDAQ staat garant voor innovatieve en progressieve online sportweddenschappen.

De betting exchange geeft spelers de mogelijkheid om te wedden op winkansen die niet door bookmakers bepaald zijn maar door andere spelers. Dit geeft vaak een aantrekkelijker aanbod van voetbalweddenschappen.

Weddenschappen

BETDAQ heeft vier hoofdproducten in de aanbieding; de Exchange, 1bet, Multiples, en Poker. De betting exchange heeft een assortiment aanbod waar je u tegen kunt zeggen met onder meer voetbal, paardenrennen, tennis, rugby, American Football en nog veel meer. De exchange biedt bovendien de mogelijkheid om een "back" of "lay" weddenschap af te sluiten.

1bet is een onderdeel met vaste winkansen voor de gokkers die liever spelen aan de hand van de ouderwetse methode van gokken.

Wanneer je ervoor kiest een "back" weddenschap te plaatsen voor een selectie (zij het een individuele, een team, paard of anders), dan wed je dat deze zal winnen. Dit is net als een weddenschap afsluiten bij een gewone bookmaker. Echter wanneer je een "lay" weddenschap sluit dan gok je juist dat er niet gewonnen wordt door je selectie. Dus stel je sluit een weddenschap af over de Champions League waarbij je moet inzetten op wie er gaat winnen. Als jij dan een "lay" weddenschap afsluit op Liverpool en Liverpool wint. Dan moet jij uitbetalen.

Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de uitleg over betting exchange.

Inzet

De minimale inzet bij BETDAQ is € 0,50 ongeacht of je een "back" of "lay" weddenschap sluit.

Stortingen

BETDAQ accepteert Visa en MasterCard creditcards. Spelers kunnen ook geld op hun rekening zetten via hun Neteller of Skrill account of door middel van bankoverboeking. De minimale storting is € 10.

BETDAQ Uitbetalingen

Spelers kunnen een verzoek doen voor het uitbetalen van gelden van hun spelersaccount naar hun persoonlijke rekening. Klik op "Mijn Account" bovenaan de homepage en kies "Geld Opnemen". Het bedrag dat beschikbaar is voor opname wordt dan getoond. Selecteer dan eenvoudig op welke kaart je het geld retour wilt hebben en voer het gewenste bedrag in dat je wilt opnemen.

Klantenservice

Mocht je een vraag hebben dan kun je altijd direct met BETDAQ mailen. De doelstelling is om binnen 4 uur te antwoorden. Wanneer je een bestaande BETDAQ spelers bent dan dien je jouw gebruikersnaam bij te voegen in alle correspondentie. De klantenservice is 24/7 geopend.

BETDAQ Bonus

BETDAQ biedt een commissiebonus van 2.5% bij inschrijving, bovenop € 200 gratis weddenschappen die je kunt plaatsen. Op het moment dat een speler voor € 25 aan commissie heeft gespeeld mag deze een gratis weddenschap plaatsen ter waarde van € 25. Voor iedere € 100 aan extra commissie ontvangt de speler nog eens een gratis weddenschap van € 25. Tot het bedrag van € 200 is bereikt aan gratis weddenschappen.

Conclusie

BETDAQ biedt spelers een grote selectie aan inzetmogelijkheden op diverse sporten. Het bedrijf heeft een goede klantenservice, een gebruikersvriendelijke website waar lucratieve weddenschappen af te sluiten zijn, echter helaas nog niet in de Nederland taal.

BETDAQ verdient alleen geld wanneer de speler dit ook doet, dus feitelijk heeft BETDAQ het goed met de speler voor. BETDAQ betekent samen winnen!

Claim een Free Bet

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account