Fastbet homepage

Fastbet

  • Match header module: Select

Per 1 oktober 2021 is het niet langer toegestaan om als Nederlander te spelen bij FastBet indien je ook woonachtig in Nederland bent. Deze bookmaker heeft namelijk (nog) geen vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa). Wij weten op dit moment niet of FastBet plannen heeft om een vergunning voor de Nederlandse markt aan te vragen.

FastBet, zoals de naam al doet vermoeden, profileert zich als de snelste online bookmaker wat betreft het storten en opnemen van geld naar je spelersrekening. Deze Pay n Play bookmaker lanceerde het huidige platform in 2018 en biedt weddenschappen aan voor sportwedstrijden wereldwijd.

Het bedrijf achter Fastbet is Bethard Group Limited. Dit bedrijf is sinds 2012 actief in de wereld van de online weddenschappen. Sinds 2018 is niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic ingestapt als brand ambassador.

De Bethard Group Limited beschikt over een volledige licentie (MGA/B2C/312/2015) gereguleerd door de Malta Gaming Authority (MGA). In de afgelopen twee jaar zijn daar licenties in Zweden en Ierland bijgekomen. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je geld veilig is, dat alle gameplay eerlijk verloopt en dat Fastbet zijn diensten aanbiedt zoals dat wordt verwacht bij toonaangevende bookmakers van vandaag de dag.

Weddenschappen

Fastbet heeft een uitgebreide selectie van competities, sporten en evenementen waaruit je kunt kiezen. Voetbal, Amerikaanse sporten (NFL, NBA, NHL), darts en tennis, al deze sporten zijn ruimschoots aanwezig. Ook minder bekende voetbalcompetities zijn goed vertegenwoordigd met een behoorlijke hoeveelheid diepte in termen van verschillende type weddenschappen.

Voor wedstrijden van de grote Europese voetbalcompetities zijn er talloze weddenschappen die je kunt afsluiten. De bekende Asian handicap weddenschappen maar ook andere type weddenschappen die we niet bij elke bookmaker tegenkomen zoals "welke speler pakt de eerste kaart" of "wie mist er een strafschop".

Liefhebbers van esports hoeven zich ook niet te vervelen met weddenschappen voor DOTA 2, Counter Strike, League of Legends en Overwatch toernooien. Spelers kunnen enkelvoudige weddenschappen of grotere selecties accumulator weddenschappen afsluiten. Zowel voor verschillende sporten alsook voor verschillende type weddenschappen op dezelfde wedstrijd(en).

Houd je meer van live wedden, dan kun je eenvoudig je wedstrijden selecteren. De odds voor live wedstrijden worden direct bijgewerkt naarmate de kansen van de teams veranderen zonder dat je de pagina hoeft te vernieuwen. Helaas biedt Fastbet momenteel nog geen historische statistieken om je te helpen beslissen welke weddenschappen je zou kunnen plaatsen.

Inzet

De minimale inzet voor een weddenschap is € 1.

Stortingen

De naam Fastbet komt niet uit de lucht vallen. Deze bookmaker wil zich duidelijk onderscheiden door de snelheid van betalen. Geld overmaken naar je spelersrekening kan dan ook maar op één manier en dat is via Trustly. Ben je niet bekend met deze handige betalingsmethode? Lees dan ons artikel over Trustly.

Fastbet Uitbetalingen

Net als het storten gaan ook de uitbetalingen maar op één manier. Wederom via Trustly. Groot voordeel is dat het uit te keren bedrag al binnen enkele minuten op je bankrekening staat bijgeschreven. Uitbetalen kan al vanaf €10. Maar voordat je kunt laten uitbetalen moet je wel, in totaal, minimaal €30 hebben overgemaakt naar je spelersaccount.

Klantenservice

Ondersteuning door de klantenservice is 24/7 beschikbaar. Zowel via de email als via een live chat. Selecteer op de homepage rechtsboven het blokje "Support" en op de volgende pagina kun je beginnen met de live chat en je vragen stellen.

Fastbet Bonus

Fastbet heeft momenteel slechts één bonus voor nieuwe spelers. Nieuwe klanten kunnen een 100% bonus tot maximaal € 200 tegemoet zien. Dat betekent dat Fastbet 100% van je initiële stortingsbedrag aanvult tot maximaal € 200. Stort je bijvoorbeeld € 20, dan krijg je van Fastbet er nog eens €20 bovenop!

Voordat je dit bonusbedrag kunt laten uitbetalen moet je deze wel eerst rondspelen. Momenteel zijn de voorwaarde dat je het bonusbedrag 8 keer moet rondspelen tegen een quotering van minimaal 1,80.

Conclusie

Fastbet doet behoorlijk zijn best door sportweddenschappen aan te bieden binnen een aantrekkelijk platform met een ruime keuze van verschillende type weddenschappen. Het zou een goede zaak als Fastbet er voor kiest om het aanbod van promoties snel uit te breiden. Op deze manier zal het spelers, ook in de toekomst, aan zich blijven binden.

Absoluut pluspunt van deze bookmaker is natuurlijk de snelheid van uitbetalen en alleen daarom al raden we je aan deze bookmaker een kans te geven.

Claim een Free Bet

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account